Uygulamada hamile kalma şansı düşük diyor, git gel yaptıysa anca 2-3 kere olmuştur. Bu arada bunu düşünme sebebimiz derinde olması, eşim çıkar çıkmaz fark ettim diyor aslında. Almak istiyorum ama boşuna olmasını istemem. İlacı aldım yanımda duruyor..Korunmuş sayılmıyorsunuz. Siz bilirsiniz, kesin bebek istemiyorsanız kullanın bence.
Boşalmamıştı o gün bir kere yaptık bu oldu. İlişkide de daha boşalmasına da vardı. Bu olay olalı da daha 36 saat olmadı.öncesinde eşiniz boşalmış mıydı? bir de ne kadar süre geçti bu olalı?
Çıktıktan ne kadar sonra fark etmişler peki? Yumurtlamam doğru bu arada ovülasyon zamanı çok yumurtalama ağrım oluyor ve reglim çok düzenli günü gününe uyuyor her zaman. Reglime de 7-8 gün vardı döngünün 20.günü oluyor.Benim bi tanıdığım hamile kaldı böyle. Pre çıkmıştı onlarda da
Zevk suyundan kaldı bence hatta.
Uygulamaya da güvenmeyn derim ne zaman yumurtlama olacağı belli olmuyor
Normal zamanda olmayıp daha erken bir zamanda olan bir yumurtlama ile sonucum ortada
yani ben pek ihtimal vermiyorum öyleyse, zevk suyunda sperm olması zor öncesinde bosalmadiysa. 24 saati geçince de etkinliğini büyük oranda yitiriyor diye biliyorum..bu kumarı oynamak size kalmış, ben olsam almamBoşalmamıştı o gün bir kere yaptık bu oldu. İlişkide de daha boşalmasına da vardı. Bu olay olalı da daha 36 saat olmadı.
O kadar detay bilemiyorum. Eğer kesin bir şekilde istemiyorsanız riske atmayın derim.Çıktıktan ne kadar sonra fark etmişler peki? Yumurtlamam doğru bu arada ovülasyon zamanı çok yumurtalama ağrım oluyor ve reglim çok düzenli günü gününe uyuyor her zaman. Reglime de 7-8 gün vardı döngünün 20.günü oluyor.
Gebe kalma ihtimaliniz var maalesef. Gebelik istemediğinizi düşünerek maalesef dedim.Ovülasyon döneminde değilim. Dün prezervatif çıkmış içimde kaldı zor bulup çıkardık, eşim boşalmamıştı. Çıkar çıkmaz fark edip durduk. Ama çok içeride kalmıştı hani acaba fark etmeden git gel yaptı mı bilmiyoruz. Zevk suyu konusu düşündürüyor bir yandan da boşuna hormon dengesini bozmak istemem çünkü saat gibi çok düzenli. Reglime 8 gün var.
Bu arada nasıl içime kaçtı onu da anlamadım penisi inmediği kesin, boyutu da ortanın üstü. Neyi yanlış takmış olabiliriz yeni evliyiz?