Sizce ella almalı mıyım?

retena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2018
9
1
25
Ovülasyon döneminde değilim. Dün prezervatif çıkmış içimde kaldı zor bulup çıkardık, eşim boşalmamıştı. Çıkar çıkmaz fark edip durduk. Ama çok içeride kalmıştı hani acaba fark etmeden git gel yaptı mı bilmiyoruz. Zevk suyu konusu düşündürüyor bir yandan da boşuna hormon dengesini bozmak istemem çünkü saat gibi çok düzenli. Reglime 8 gün var.
Bu arada nasıl içime kaçtı onu da anlamadım penisi inmediği kesin, boyutu da ortanın üstü. Neyi yanlış takmış olabiliriz yeni evliyiz?

bence ella almayın 😬
neden çıkmış olabilir bilmiyorum.

Uygulamada hamile kalma şansı düşük diyor, git gel yaptıysa anca 2-3 kere olmuştur. Bu arada bunu düşünme sebebimiz derinde olması, eşim çıkar çıkmaz fark ettim diyor aslında. Almak istiyorum ama boşuna olmasını istemem. İlacı aldım yanımda duruyor..

Korunmuş sayılmıyorsunuz. Siz bilirsiniz, kesin bebek istemiyorsanız kullanın bence.
Uygulamada hamile kalma şansı düşük diyor, git gel yaptıysa anca 2-3 kere olmuştur. Bu arada bunu düşünme sebebimiz derinde olması, eşim çıkar çıkmaz fark ettim diyor aslında. Almak istiyorum ama boşuna olmasını istemem. İlacı aldım yanımda duruyor..

öncesinde eşiniz boşalmış mıydı? bir de ne kadar süre geçti bu olalı?

Benim bi tanıdığım hamile kaldı böyle. Pre çıkmıştı onlarda da
Zevk suyundan kaldı bence hatta.
Uygulamaya da güvenmeyn derim ne zaman yumurtlama olacağı belli olmuyor
Normal zamanda olmayıp daha erken bir zamanda olan bir yumurtlama ile sonucum ortada :KK45:

Benim bi tanıdığım hamile kaldı böyle. Pre çıkmıştı onlarda da
Zevk suyundan kaldı bence hatta.
Uygulamaya da güvenmeyn derim ne zaman yumurtlama olacağı belli olmuyor
Normal zamanda olmayıp daha erken bir zamanda olan bir yumurtlama ile sonucum ortada :KK45:
Çıktıktan ne kadar sonra fark etmişler peki? Yumurtlamam doğru bu arada ovülasyon zamanı çok yumurtalama ağrım oluyor ve reglim çok düzenli günü gününe uyuyor her zaman. Reglime de 7-8 gün vardı döngünün 20.günü oluyor.

Boşalmamıştı o gün bir kere yaptık bu oldu. İlişkide de daha boşalmasına da vardı. Bu olay olalı da daha 36 saat olmadı.
yani ben pek ihtimal vermiyorum öyleyse, zevk suyunda sperm olması zor öncesinde bosalmadiysa. 24 saati geçince de etkinliğini büyük oranda yitiriyor diye biliyorum..bu kumarı oynamak size kalmış, ben olsam almam

Olay dün olmuş, bu saatte nöbetçi eczane peşinde kosmayacaksaniz siz hapı alana kadar zaten etkisini iyice yitirmiş olacak
Bence hiç alma, zaten erken farketmissiniz. Çıkartırken görmüşsün içinde meni yok. Riskli bir dönemde de değilsin.
Bunca şeye rağmen hamile kalmazsın, kalsan bile yani o bebe hakederek gelmiş olur dünyaya,büyük işler başarır. Yaşlanınca da sizi zenginlik içinde yaşatır:KK50:

Çıktıktan ne kadar sonra fark etmişler peki? Yumurtlamam doğru bu arada ovülasyon zamanı çok yumurtalama ağrım oluyor ve reglim çok düzenli günü gününe uyuyor her zaman. Reglime de 7-8 gün vardı döngünün 20.günü oluyor.
O kadar detay bilemiyorum. Eğer kesin bir şekilde istemiyorsanız riske atmayın derim.

Ovülasyon döneminde değilim. Dün prezervatif çıkmış içimde kaldı zor bulup çıkardık, eşim boşalmamıştı. Çıkar çıkmaz fark edip durduk. Ama çok içeride kalmıştı hani acaba fark etmeden git gel yaptı mı bilmiyoruz. Zevk suyu konusu düşündürüyor bir yandan da boşuna hormon dengesini bozmak istemem çünkü saat gibi çok düzenli. Reglime 8 gün var.
Bu arada nasıl içime kaçtı onu da anlamadım penisi inmediği kesin, boyutu da ortanın üstü. Neyi yanlış takmış olabiliriz yeni evliyiz?
Gebe kalma ihtimaliniz var maalesef. Gebelik istemediğinizi düşünerek maalesef dedim.

Tercih sizin 😊

Doğum kontrol hapı kullanıyor musunuz normalde düzenli bir şekilde?

Eğer kullanıyorsanız ella ya gerek yok.

Ha bu arada ella nın koruyuculuğu ilk 24 saatten sonra yüzde 70 lere kadar düşüyor, bilginiz olsun.

Kesinlimle hamile kalmak istemiyorsanız Ella kullanımınız boşuna sayılmıyor.
Ben kullanırdım. Riske atamam.

Eğer anlattığınız gibiyse risk neredeyse yok gibi. Ben olsaydım almazdım ama karar sizin, sizi yanlış yönlendirmek istemem.

ella için ama ella içtiğim halde gebe kalmıştım ben. içiniz rahat edecekse için. onun haricinde doğum kontrol hapı kullanın kesın bebek istemiyorsanız daha garanti. prezervatif tırnak değince vs hemen yırtılıyor o an anlamamış olabılırsınız normal. boşalmamış pek ıhtımal yok gibi .

X