- 8 Ocak 2023
- 46
- 3
- 33
- Konu Sahibi denizmerve33
Kızalr merhaba 7+3 haftalık gebeyim 6+6 da kalp sesinı duyduk ama bugün biraz kanamam olduresim ıcın herkesten özür diliyorum ama sizce düşük mü yapıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızalr merhaba 7+3 haftalık gebeyim 6+6 da kalp sesinı duyduk ama bugün biraz kanamam olduresim ıcın herkesten özür diliyorum ama sizce düşük mü yapıyorum
cevap yazmak zorunda değilsin Allah senın başına vermesınCinsel organınızı sildiğiniz kanlı peçetenizi paylaşınca; fotoğrafa bakıp insanların teşhiste bulunmasını mı bekliyorsunuz ?
Bir şey yok yazarsa insanlar, doktora gitmeyecek misiniz ? Doktora gidin.
Bugün pazar ve doktoruma ulaşamadım sabah gelmemı söyledi ben sana neden açıklama yapıyorsamCinsel organınızı sildiğiniz kanlı peçetenizi paylaşınca; fotoğrafa bakıp insanların teşhiste bulunmasını mı bekliyorsunuz ?
Bir şey yok yazarsa insanlar, doktora gitmeyecek misiniz ? Doktora gidin.
Canım merhaba kanama hiç normal değil acilen doktora git ve baktır lütfen.Kızalr merhaba 7+3 haftalık gebeyim 6+6 da kalp sesinı duyduk ama bugün biraz kanamam olduresim ıcın herkesten özür diliyorum ama sizce düşük mü yapıyorum
Bugün pazar ve doktoruma ulaşamadım sabah gelmemı söyledi ben sana neden açıklama yapıyorsam
Uygunsuz görsel, derhâl kaldırın. Site kaldıracak zaten. Hemen acile gidin.Kızalr merhaba 7+3 haftalık gebeyim 6+6 da kalp sesinı duyduk ama bugün biraz kanamam olduresim ıcın herkesten özür diliyorum ama sizce düşük mü yapıyorum
Acile gidinBugün pazar ve doktoruma ulaşamadım sabah gelmemı söyledi ben sana neden açıklama yapıyorsam