34. Gun test yaptim negatif cikti 41. Gunde cok silik bir cizgi cikmisti gec dollenme demisti doktor sizdede oyle olabilir.Arkadaşlar ben köyde yaşıyorum. Şehire gelemiyorum adetim 35 gün geçikti 3 defa gebelik testi yaptım sonuç negatif sizce 35 gün geciken adet teste çıkarmı . Gebelik istemiyoruz şimdilik göğüslerde hassasiyet var birde kaşık ağrıların 1 haftadır. İlişkide korunduk . Sizce 35 gün geciken reglde gevelim varsa teste belli olmaz mı
34. Gun test yaptim negatif cikti 41. Gunde cok silik bir cizgi cikmisti gec dollenme demisti doktor sizdede oyle olabilir.
İlla gebeliğe yormamak lazım adet gecikmesini belki başka bi probleminiz vardır iyi beklemişsiniz vallaBenim son adet tarihimden bu yana toplam 65 gün geçti. Yani olmam gereken tarihin üstünden şuan tam 35 gün geçikti sizce olsaydı testlerde çıkmazmıydı ? (15 temmuz son regl tarihim)
Şuan ben de hamileliğe yormak istemiyorum. Açıkçası şuan istemiyoruz böyle birşey. Olsaydı bu tarihe kadar testlerde çıkardı diye ümid ediyorum. Şehire bu hafta için ancak gelebileceğim ozaman doktora gideceğim herhangi başka bir sorun var mı diye .İlla gebeliğe yormamak lazım adet gecikmesini belki başka bi probleminiz vardır iyi beklemişsiniz valla
İnşallah başka bi problem çıkmaz sağlıcaklaŞuan ben de hamileliğe yormak istemiyorum. Açıkçası şuan istemiyoruz böyle birşey. Olsaydı bu tarihe kadar testlerde çıkardı diye ümid ediyorum. Şehire bu hafta için ancak gelebileceğim ozaman doktora gideceğim herhangi başka bir sorun var mı diye .
O bambaska ozaman cikardi mutlaka. Baska.bir sorun vardir belkideBenim son adet tarihimden bu yana toplam 65 gün geçti. Yani olmam gereken tarihin üstünden şuan tam 35 gün geçikti sizce olsaydı testlerde çıkmazmıydı ? (15 temmuz son regl tarihim)
evet bu doğru çünkü haftalar ilerledikçe hcg de düşüş olmaya başlıyor konu sahibi kan testi yaptırın benceHCG çok yüksek olduğu dönemlerde testte gebelik çıkmıyor mesela çocuk 1 buçuk 2 ayliksa test genelde negatif çıkabiliyor arkadaşımda olmuştu testi negatifti ama 7 haftalık hamileymiş meğer, doktoruda böyle demiş. Ama her gecikme hamilelik değildir belki kist vardır ya da başka bir şey.. ulturasyon ve kanla kontrol en sağlıklısidır.
Merhaba 39. Gunumde test yaptim negatif cikti fakat 42. Gunumdeyim hala regl yok mesajınızı okuyunca acaba mi dedim kendi kendime, belirtiniz olmus muydu gecikme disinda34. Gun test yaptim negatif cikti 41. Gunde cok silik bir cizgi cikmisti gec dollenme demisti doktor sizdede oyle olabilir.
Hayir hicbir belirtim yoktu. Regl belirtimde yoktu ama karin kasik bel agrisi normalde onceden baslardiMerhaba 39. Gunumde test yaptim negatif cikti fakat 42. Gunumdeyim hala regl yok mesajınızı okuyunca acaba mi dedim kendi kendime, belirtiniz olmus muydu gecikme disinda
Benim de yok umarim sonum sizin gibi pozitifi gormek olurHayir hicbir belirtim yoktu. Regl belirtimde yoktu ama karin kasik bel agrisi normalde onceden baslardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?