• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Sizce Dora nasıl bir isim?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

meloni84

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
218
18
118
Söke
merhaba arkadaşlar kısmetse kızımız olacak ve eşim beni dora isminde ikna etmeye çalışıyor aslında ısındım gibi bu isime yinede fikirlerinizi öğrenebilirmiyim??

sizin tercihiniz ama dora çok kaba bir isim kız çocuğu için nedense bebek için uygun değil gibi daha ziyade erkeğe konsa daha ii olcak gibi:) şahsi fikrim...benmde kızım olcak adı öykü olcak allah kısmet ederse..benm hoşuma giden isimler zeynep,duru,lara,eylül,ekin,simirna ve kızımın ismiiii öyküüüü:)

dora oyuncak bebek ismi sanki. değişik bir isim.ben koymazdım ama.

kusura bakmayın ama ben beğenmiyorum..yabancı ismi gibi..bizim bir sürü güzel ismimiz varken illa değişik olsun diye böyle şeyler konmasını hoş karşılamıyorum

bir iki isim daha önericem sana dora dan vazeçmen için şakabir yana:)

biricik..
cansın..
tanem..
kavin..
yağmur..
bensu..

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve ben herkesle aynı fikirdeyim hem evet hem hayır:))) ama öykü ve tanemde çok hoş doğrusu

Son düzenleme:
merhaba ama sanki ortada kalmış bi isim yanı sanki doruk duru doğanın karması gibi ve açıkcası kulağa hoş gelmedii bende isim önereyimm..

Ilgın ve elvin çookk kulağa hoş gelen isism varken bu değişik geldi bana

Sizin için ve kendimde merak ettiğim için araştırdım,

Kökeni : Türkçe
Anlamı : (Türkçe)1. En yüksek yer, uç.2. Bir şeyin üst kısmı, yukarısı, tepe.3. Dağ doruğu.
İsim erkek ismi ama fark etmez,kızınıza da Dora diyebilirsiniz :))
izin verdim dermişim :9:
Karar verdinizmi ?

Benimde bir arkadaşım var geçen ay ikizleri oldu biri kız biri erkek.Kıza Dora oğlana Doruk isimlerini koydular.Başta çok tuhaf gelmişti ama söylendikçe alıştım fena değil.

Merhaba Dora ismi koydunuz mu? Kız ismi olarak geçiyor litaraturde. Erkek versiyonu Dorukmuş.
Bende su an isim arayışındayım onun için buldum konunuzu yazmak istedim

Back
X