• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce doktora gitmeli miyim?

erva34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
17
0
36
İstanbul
biz 3 senelik evliyiz geçen yıl 8 ay boyunca denedik fakat hamilelik olmadı ilk 3 ay içinde dr a gıttık prolaktın bıraz yuksektı o da ilaçla düştü dr yumurta takıbı ıstedı ve yeterlı olgunluğa gelıp çatladığını gordu sonra bıkaç ay daha denedık olmadı dr başka bı tahlıl ıstemedı hsg vb. sonra da dr a gıtmeyı bıraktık bıraz da uzaktı hastane evimize 8 ay sonunda bız yenıden korunmaya başladık (doğal yollarla) kpss ye hazırlanmaya başlamıştım bu yuzden bebek isteğini askıya aldık suan ise 3 ay oldu yenıden denıyoruz ve artık bebeğimizn olmasını istiyoruz ama bilmıyorum beklemelımıyım daha yoksa dr mı gıtmelıyım karar veremıyorum adetlerım cok duzenlı hiç bi gebelık düşük amelıyat falan gecırmedım sizce ne yapmalıyım ve ist. avrupa yakasında oturuyorum bıldığınız bayan güleryüzlü işinde iyi bir dr varsa hastanesıyle bırlıkte bana cevap yazarsanız cok sevınırım

Son düzenleme:
zaman kaybetme doktora basvur. testler yapilsin once. sayet hersey normal seyrinde ise denemeye devam edersiniz. Fakat baska bir durum varsa, erkenden doktorun yardim etmeye baslar. Hic korkma doktora gitmeye,cekinmenede gerek yok. Bol sans :)

biz 3 senelik evliyiz geçen yıl 8 ay boyunca denedik fakat hamilelik olmadı ilk 3 ay içinde dr a gıttık prolaktın bıraz yuksektı o da ilaçla düştü dr yumurta takıbı ıstedı ve yeterlı olgunluğa gelıp çatladığını gordu sonra bıkaç ay daha denedık olmadı dr başka bı tahlıl ıstemedı hsg vb. sonra da dr a gıtmeyı bıraktık bıraz da uzaktı hastane evimize 8 ay sonunda bız yenıden korunmaya başladık (doğal yollarla) kpss ye hazırlanmaya başlamıştım bu yuzden bebek isteğini askıya aldık suan ise 3 ay oldu yenıden denıyoruz ve artık bebeğimizn olmasını istiyoruz ama bilmıyorum beklemelımıyım daha yoksa dr mı gıtmelıyım karar veremıyorum adetlerım cok duzenlı hiç bi gebelık düşük amelıyat falan gecırmedım sizce ne yapmalıyım ve ist. avrupa yakasında oturuyorum bıldığınız bayan güleryüzlü işinde iyi bir dr varsa hastanesıyle bırlıkte bana cevap yazarsanız cok sevınırım

Eşin gitti mi doktora? o da gitmeli. her erkek düzenli olarak üroloğa, her kadın da düzenli olarak jinekoloğa zaten gitmeli. İlla bir sorun olmasını beklememelisiniz.

Ayrıca o doğal yollarla korunma neymiş onu da merak ettim.
Dışarı boşalma falan mı?

Bence de eşiniz gerekli testleri yaptırdı mı,
bu testlerin iki taraflı yapılması gerekiyor.
Prolaktin ara ara yükselebilen bir hormon bildiğim kadarıyla,
o yüzden hormon testlerinin filan tekrarlanması gerekebilir.
Eşiniz de siz de bir doktorla görüşseniz iyi olur bence.

evet canım eşinde bi sorun olabilir...sadece seninle bitmiyo iş maalesef:(... o da bi doktora görünsün, bi sorun varsa boşuna vakit kaybediceğinize bi an önce çözüme ulaşırsınız, ve de mutlu sona tabi ki:)

teşekkürler yardımcı görüşleriniz için bakalım gelecek ay muhtemelen gıdeceğim iyi bi hastane ve iyi de bı dr arıyorum ist avrupa yakasında oturanlar ve bu konuda bana yardımcı olabılecek arkadaşlar varsa hastaneyı ve dr adını yazarlarsa çok sevinirim

Back