- 15 Temmuz 2011
- 120
- 2
-
- Konu Sahibi mirinkirinederim
pekii. çikolata tatlıdan uzak duruyorum aslında .ama öğle aralrı felan sandviç yemek zorunda kalıyorum hep.malum okul durumları. koşu yapıyorum haftada 3 gün 5 km tempolu olarak. umarım onu etkilemez :)canim ilaclarin yaninda yediklerinede dikkat et
yagli yemeklerden uzak dur,
cikolata talidan uzak dur sevgilin gelene kadar sebze ye bakalim iyi sonuc alirsin insallah
bilimyodum bu kadarını ben 2 ay felan sanıyordum .teşekkr ederim :) yüzüm için gece bepanten, gündüz güneş kremi ,dudağım için de blindex kullanıyorum bi haftam dolmadı daha . umarım yeterli olur :)iyide roaccutane ilk aylarda bütün çıkılabilecek sivilcelerini çıkarıyo ondan sonra geçirmeye başlıyo biliyosun dimi bide cildi feci kurutuyo
canım ben başladım 3aydır kullanıyorum .ilk zamanlarda bende de çok artış olmuştu ama artık rahatladım. hiçbir pürüz yok cildimde. kızarıklıklar da geçiyor zamanla :)dudakları çok kurutuyo ama kıpkırmızı yapıyo tek iyi yanıbide tüylenme sorunun varsa bepanten kullanma bence su bazlı bi nemlendirici kullan yada doktoruna sor bende roaccutane kullandım ama başlarda çok çıkarttığı için bıraktım şimdide o sivilcelerin izleriyle uğraşıyorum