sizce doktor reçeteye yazar mı? önemli:(

mirinkirinederim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
120
2
merhaba . ben ergenliğimin başından veri sivilcee sorunu yaşıyorum. sivilce değil akne desem çok daha doğru:KK43: hele bi sol yanağımın üstünde bi tane var. nerdeyse benle yaşıt :KK43:( bu zamana kadar doktorun verdiği sivex -imex- clindoxyl benzamicyn ler bana hiç yaramadı .hatta 3 tüp felan clindoxyl kullandım..2paket benzamicyn... tabi bu ürünleri kullanma zamanlarım arasında 5-7 ay vardı .devlet hastanesinde çözüm bulmaya çalıştım. gittiğim özel hastanenin birinde de badem sütlü bi karışım yaptı ,o da yaramadııı :KK43: zaten acıbademin kokusundan nefret ederim, sürekli kullanamadım :KK43:
şimdi iyi olduğunu duyduğum bi özel hastane cildiyecisine gidicem.olabileceğim tüm kan tahlilerini yanımda götürücem( çünkü bi cildiyeci benden tam kan tahlili istemişti.b12im eksikmiş .onu düzeltmiştik) roahccuutane istiycem .sizce reçete yazar mı ?2 ay kadar sonra da sevgilim gelecek ,bu günlerde gidip işte. :)o zamana şöyle bi kılığa girsem istiyorum :) kırmızı kırmızı böyle olmuyor. bide çoğunluğu yanaklarımla şakaklarmda.elmayanak bir şey oldum ben. ne dersinizz kızlaaaa?:KK14::KK14::KK14:

Son düzenleme:
23 görüntüleme olan bi konuya cevap verecek bir kişinin olmaması ne güzel değil. mi ? Yoğun ilginiz için teşekkürler arkadaşlar(!) dün roacctuane'a başladım,bilginize.

canim ilaclarin yaninda yediklerinede dikkat et:-)
yagli yemeklerden uzak dur,
cikolata talidan uzak dur sevgilin gelene kadar sebze ye bakalim iyi sonuc alirsin insallah:-)

canim ilaclarin yaninda yediklerinede dikkat et:-)
yagli yemeklerden uzak dur,
cikolata talidan uzak dur sevgilin gelene kadar sebze ye bakalim iyi sonuc alirsin insallah:-)
pekii. çikolata tatlıdan uzak duruyorum aslında .ama öğle aralrı felan sandviç yemek zorunda kalıyorum hep.malum okul durumları. koşu yapıyorum haftada 3 gün 5 km tempolu olarak. umarım onu etkilemez :)

iyide roaccutane ilk aylarda bütün çıkılabilecek sivilcelerini çıkarıyo ondan sonra geçirmeye başlıyo biliyosun dimi bide cildi feci kurutuyo
bilimyodum bu kadarını ben 2 ay felan sanıyordum .teşekkr ederim :) yüzüm için gece bepanten, gündüz güneş kremi ,dudağım için de blindex kullanıyorum bi haftam dolmadı daha . umarım yeterli olur :):KK6::KK6:

dudakları çok kurutuyo ama kıpkırmızı yapıyo tek iyi yanı:21: bide tüylenme sorunun varsa bepanten kullanma bence su bazlı bi nemlendirici kullan yada doktoruna sor bende roaccutane kullandım ama başlarda çok çıkarttığı için bıraktım şimdide o sivilcelerin izleriyle uğraşıyorum:KK43:

dudakları çok kurutuyo ama kıpkırmızı yapıyo tek iyi yanı:21: bide tüylenme sorunun varsa bepanten kullanma bence su bazlı bi nemlendirici kullan yada doktoruna sor bende roaccutane kullandım ama başlarda çok çıkarttığı için bıraktım şimdide o sivilcelerin izleriyle uğraşıyorum:KK43:
canım ben başladım 3aydır kullanıyorum .ilk zamanlarda bende de çok artış olmuştu ama artık rahatladım. hiçbir pürüz yok cildimde. kızarıklıklar da geçiyor zamanla :)

X