- 15 Temmuz 2011
- 120
- 2
- Konu Sahibi mirinkirinederim
merhaba . ben ergenliğimin başından veri sivilcee sorunu yaşıyorum. sivilce değil akne desem çok daha doğru hele bi sol yanağımın üstünde bi tane var. nerdeyse benle yaşıt ( bu zamana kadar doktorun verdiği sivex -imex- clindoxyl benzamicyn ler bana hiç yaramadı .hatta 3 tüp felan clindoxyl kullandım..2paket benzamicyn... tabi bu ürünleri kullanma zamanlarım arasında 5-7 ay vardı .devlet hastanesinde çözüm bulmaya çalıştım. gittiğim özel hastanenin birinde de badem sütlü bi karışım yaptı ,o da yaramadııı zaten acıbademin kokusundan nefret ederim, sürekli kullanamadım
şimdi iyi olduğunu duyduğum bi özel hastane cildiyecisine gidicem.olabileceğim tüm kan tahlilerini yanımda götürücem( çünkü bi cildiyeci benden tam kan tahlili istemişti.b12im eksikmiş .onu düzeltmiştik) roahccuutane istiycem .sizce reçete yazar mı ?2 ay kadar sonra da sevgilim gelecek ,bu günlerde gidip işte. :)o zamana şöyle bi kılığa girsem istiyorum :) kırmızı kırmızı böyle olmuyor. bide çoğunluğu yanaklarımla şakaklarmda.elmayanak bir şey oldum ben. ne dersinizz kızlaaaa?
şimdi iyi olduğunu duyduğum bi özel hastane cildiyecisine gidicem.olabileceğim tüm kan tahlilerini yanımda götürücem( çünkü bi cildiyeci benden tam kan tahlili istemişti.b12im eksikmiş .onu düzeltmiştik) roahccuutane istiycem .sizce reçete yazar mı ?2 ay kadar sonra da sevgilim gelecek ,bu günlerde gidip işte. :)o zamana şöyle bi kılığa girsem istiyorum :) kırmızı kırmızı böyle olmuyor. bide çoğunluğu yanaklarımla şakaklarmda.elmayanak bir şey oldum ben. ne dersinizz kızlaaaa?
Son düzenleme: