- 29 Haziran 2015
- 56
- 16
- 37
-
- Konu Sahibi kimseyoksaaallahvar
Bende calisiyorum ama maasimi ortaya koymayi dusunmuyorum. Delirmelik islerr kendime harcarim hicte umrumda olmaz bu dusunceye surukledi resmen beni. Bizim evimize harcamamiz gereken masraf tutarini yok onu ona aldim yok bunu buna aldim derken bitiriyo onlar kucuk meblalar diyor. Damlaya damlaya gol olmaz mi ihtiyacimiz oldugu halde biz haricinde yuz lira dahi olsa bir yilda 1200lira yapar buda tabiri caizse bi delik tikamaz mi ben mi kadinlik duygularimdan boyle dusunuyorum ben gecinebilmek adina boyle bakiyodum ama onun oraya elli buraya yuz onemsiz gormesi beni cildirtti isteEşim geçindiriyor. .
Eve bakamayacak adamla evlenilmez. .
Haa hastalık olur ayrı. . Çalışırım..
Bende calisiyorum ama maasimi ortaya koymayi dusunmuyorum. Delirmelik islerr kendime harcarim hicte umrumda olmaz bu dusunceye surukledi resmen beni. Bizim evimize harcamamiz gereken masraf tutarini yok onu ona aldim yok bunu buna aldim derken bitiriyo onlar kucuk meblalar diyor. Damlaya damlaya gol olmaz mi ihtiyacimiz oldugu halde biz haricinde yuz lira dahi olsa bir yilda 1200lira yapar buda tabiri caizse bi delik tikamaz mi ben mi kadinlik duygularimdan boyle dusunuyorum ben gecinebilmek adina boyle bakiyodum ama onun oraya elli buraya yuz onemsiz gormesi beni cildirtti iste
evLenince gecinebilmek adina kismaliyiz gecinemeyince daha cok kavga guruntu olmayacakmi bunu dusunuyorum yokss harcamayi cooook severim her inssn gibi her kadin gibi ama makul dusunmeliyiz ama sadece ben dusunuyorum ve bunu uygulamayi dusunuyorum yoksa kendi kendimi yicem bu kadar harcarsa.Anlaşılan sen tutumlu bir hanımsın. .
malesef bende nişanlın gibiyim. .
ne mutlu birikim yapabilenler. .
Yani g
evLenince gecinebilmek adina kismaliyiz gecinemeyince daha cok kavga guruntu olmayacakmi bunu dusunuyorum yokss harcamayi cooook severim her inssn gibi her kadin gibi ama makul dusunmeliyiz ama sadece ben dusunuyorum ve bunu uygulamayi dusunuyorum yoksa kendi kendimi yicem bu kadar harcarsa.
yani size göre asgari ücretle çalışmak zorunda kalan kişi asla evlenmesinEşim geçindiriyor. .
Eve bakamayacak adamla evlenilmez. .
Haa hastalık olur ayrı. . Çalışırım..
yani size göre asgari ücretle çalışmak zorunda kalan kişi asla evlenmesin
pess diyorum!!!