Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce doğal saç rengi mi boya mı daha güzel ?

AsyaArslan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
135
115
33
Merhaba arkadaşlar,

Son zamanlarda bakım denilince sanki saçların boyalı olması gerekiyormuş gibi bir algı var. Bakımlı olmak için saç boyamak şart mı? yoksa doğal saç mı daha güzel?

Nasıl ki domatesin, biberin organiğini arıyoruz bence insanda da en makbul doğal olandır. Kendimize ne kadar yabancı, doğal olmayan katkı yaparsak o kadar doğallığımızdan uzaklaşıyoruz. Doğal olan en güzeldir görüşündeyim.

$roflbot23.jpg

Son düzenleme:
Boyanında hakkını vermedikten sonra bakımlı yapmıyor insanı
Boyası gelmiş dipler , akmış renklerle gezmektense doğal saç daha iyi
Ben hakkını veremedim son 3 yıldır kendi saçım boya falan yok memnunumda

ben de öyle. boyadım, bu sefer her dibi çıkınca koşturdum kuaföre, bir de yaptığım renklere baktım, kestane kızıl, bakır kumral, hep özenti diye yaptım boyadım, ama gerçekten hem bakımsız oluyor bir süre sonra, hem de bana yakışmadı sırıttı. kendi kendime yabancı geldim. en güzeli doğalı

Bencede dogal sac rengi tabiki de boyali olunca hem dibi cikiyor haydiii git kuafore boyat sonra bakimi var renk tuttu mu tutmadi mi bor suru sey...ama dogal da oyle mi kendi rengin en guzeli

Saçımı boyadıktan sonra kendi saç rengimin hiç yakışmadığını anladım:1: O yüzden boyalı diyorumm

Bence kişiye en çok yakışan kendi doğal saç rengi. Boya hem saçı yıpratıyor zarar veriyor hemde kuaförde boşa harcandığını düşündüğüm saatler canımı sıkıyor. Her konuda orjinalciyim:)

Merhaba arkadaşlar,

Son zamanlarda bakım denilince sanki saçların boyalı olması gerekiyormuş gibi bir algı var. Bakımlı olmak için saç boyamak şart mı? yoksa doğal saç mı daha güzel?

Lisedeyken başkalarına özenip gölge attırmıştım,sonra saçlarım uzayınca karman çorman bir şey oldu o günden sonra bir daha boyamak mı asla dedim yani,dertsiz başa dert almak gibi bir şey

Ancak doğal hali bozulunca onarmak da bence doğal.Şu an saçımda beyaz yok ama eğer olursa boyamayı düşünürüm.Çünkü bana beyaz saç doğal olmaktan çok bakımsız geliyor.

Merhaba arkadaşlar,

bence bu algı tamamen yanlış. bu konu hakkında kararsızlığa düşmemeliyiz. çünkü her şeyin doğalı güzel Allah bizi böyle mi yaratmış evet. Allah en doğrusunu bilir hem boya bir süre sonra saçı kurutup yıpratıyor sertleştiriyor da doğal saçına bakımını yaparsın ohh sonra senden güzeli yok

Back