Acilen psikiyatri uzmanına gitmelisin.merhaba ben 20 yasinda üniverste ögrencisiym.bi piskologa gidip gitmemek arasinda kararsiz kaldim.istedim ama hep vaz gectim.sonra sorunlarimi sizlerle paylasmak istedim.cünkü ben kendimi gercekten iyi hissedmiyorum. son zamanlarda sürekli basim agriyo, kendimi yorgun hissediyorum.uyudum halde uykumu alamiyorum. hicbirsey yokken aglamaya basliyorum.bazen bikac dakika sonra geciyo bazen 10-15 dakika boyunca kendimi kaybetip yerimden kalkamicak kadar agliyorum.birden bire geliyo bu his. insanlarla iletisim kurmak istemiyorum.canimdan sevdim en yakin arkadasimla bile görüsmez oldum. disardan bakildinda herkesden cok daha mutlu görünüyorum ama yanliz kalinca bambaska birisiym. annemle babamla kimseyle konusmak istemiyorum.hatta onlari görmeye seslerini duymaya bile tahammülüm yok.
bunlarin disinda cok uzun süredir nefes darligi cekiyorum.oda birden bire geliyo gögüsüm sIKIsIyo, kalbim cok hizli atmaya basliyo,ve bi kac dakika sonra kendilinden geciyo.bundan dolayi bi ic hastaliklari uzmanina gittim ama hic bisey cikmadi, en son piskolojik olabilcegi söylendi. nefes darligiyla birlikte bide mide problemin var ama onunla ilgilide bisey cikmadi. sürekli midem bulaniyo.sabahlari mide bulantilariyla uyaniyorum.istfia ediyorum sürekli. sizce gercekten piskolojik bisey olabilirmi?
bana cevap yazarsaniz cok ama cok mutlu olurum!!!
merhaba ben 20 yasinda üniverste ögrencisiym.bi piskologa gidip gitmemek arasinda kararsiz kaldim.istedim ama hep vaz gectim.sonra sorunlarimi sizlerle paylasmak istedim.cünkü ben kendimi gercekten iyi hissedmiyorum. son zamanlarda sürekli basim agriyo, kendimi yorgun hissediyorum.uyudum halde uykumu alamiyorum. hicbirsey yokken aglamaya basliyorum.bazen bikac dakika sonra geciyo bazen 10-15 dakika boyunca kendimi kaybetip yerimden kalkamicak kadar agliyorum.birden bire geliyo bu his. insanlarla iletisim kurmak istemiyorum.canimdan sevdim en yakin arkadasimla bile görüsmez oldum. disardan bakildinda herkesden cok daha mutlu görünüyorum ama yanliz kalinca bambaska birisiym. annemle babamla kimseyle konusmak istemiyorum.hatta onlari görmeye seslerini duymaya bile tahammülüm yok.
bunlarin disinda cok uzun süredir nefes darligi cekiyorum.oda birden bire geliyo gögüsüm sIKIsIyo, kalbim cok hizli atmaya basliyo,ve bi kac dakika sonra kendilinden geciyo.bundan dolayi bi ic hastaliklari uzmanina gittim ama hic bisey cikmadi, en son piskolojik olabilcegi söylendi. nefes darligiyla birlikte bide mide problemin var ama onunla ilgilide bisey cikmadi. sürekli midem bulaniyo.sabahlari mide bulantilariyla uyaniyorum.istfia ediyorum sürekli. sizce gercekten piskolojik bisey olabilirmi?
bana cevap yazarsaniz cok ama cok mutlu olurum!!!
Acilen psikiyatri uzmanına gitmelisin.
aynen katılıyorum en iyisi yaradana sıgınmak. en kısa zamanda düzelmen dilegiyle arkadaşım herşey gelip geçer insanlar ne dertlerle boğuşuyorlar bizim içine kapanıklıgımız mide bulantılarımız hiç bişey bence canım benim.canım kafanı birşeyemi taktınki böel oldun senin belirtiler hep depresyona hemde panik ataga benziye mide agrısı bulanma çarpıntı uyku hali yerinden kalkamama ayaklarında dermen olmaz insanın uyku bastırır nefesi insanın bir an olup gider gögsünde sıkışma bended oldu bunlar uyku hali kimseyle görüşmek isytemedim doktor bana hem depresyon hemde panik atak var asende dedi 2004 beri kardeş olduk hastalıgımlabazen ben galip geliyorum bazende o bazen çok yorucu oluyo gerçekten birşeye üzüldüysen kafana birşey tatıysan ondan oluyo devamlı sinirli oluyoaun kimseye tahamüş edemiyosun istiyosunki kimse bana dokunmasın rabbim şifa versin hepimize ne diyeyim inan elimizden bişey gelmiyo sadece yaradana sıgınıcez okadar sabredicez buda imtaanımız dicez aslında herşey kafada bitiricez onu kafada bitirince herşey yoluna giriyo doktorum ban dediki sana ne ilaç yazarsam yazıyım fayda etmez önce beynınle kavga etmeyi ögrenicen ona laf anlatıcan bak ozaman iyileşirsin dedi sana tavsiyem pozitif olmaya çalış inan benim yaşadıgımı kimseler yaşamamıştır millet hayat hikayemi anlatıyorumda allah sabır versin diyolar nasıl kalkıyosun okadar üzüntüden diyolar inan ilaç çare degil sadece beyin işi benim panik atagım geliyoya başlıyo benkle kavga etmeye diyorum hadi gel senmi benmi güçlüyüm başlıyoz kavga etmeye çogunlukla ben kazanıyorum kendi kazandıgıda oluyo hayde hastaneye bir gece yatıyorum yada igneyi vuruylar o en agır olanı şimdi burda yazmıyım ama başının yazıyım sana ignenin diy... diye geçiyo allahım kimseyi ne panik atak nede depresyona sokmasın çeken bilir onun için kendinle savaş sakın kazanmasına izin verme sen galip çık allah yardımcın olsun seni mutlu edicek şeyler yap gez toz yürü en azından ailenle paylaş bak nasıl iyi geliyo hiç yapamıyosanda al bir abdest allahına dua et inan abdert bile iyi geliyo benim panik atagım azdıgını farkedince hemen alıyourm abdesttimi seriyorum seccademi oturuyorum allahıma dua ediyorum o bana çok iyi geliyo en azından rahatlıyorum inan kafaya hiç bir şey takmıcam ama olmuyo işte
arkadaşım biraz sert bi cevap olmuş bilmem farkındamısın?Acilen psikiyatri uzmanına gitmelisin.
geçmiş olsun canımm..
ben doktor değilim ama psikolojik olabilir anlattıkların panik atağa benziyor canım..bence ailenle oturup güzelce konus ve psikologa git.. ilaç yerine konusarak halletmeye çalısırsan emin ol senin için çok daha iyi olur zaten psikolog mutlaka ilaca gerek duyarsa seni yönlendirir ama ailenin desteği çok önemli senin yaşlarında aile 2.planda kalıyor ama inan ileri yaşlarda ailenin herşeyden üstün old anlayacaksın ...ins hersey çok güzel olur yasının güzelliklerini yaşa canımm
arkadaşım biraz sert bi cevap olmuş bilmem farkındamısın?
geçmiş olsun canımm..
ben doktor değilim ama psikolojik olabilir anlattıkların panik atağa benziyor canım..bence ailenle oturup güzelce konus ve psikologa git.. ilaç yerine konusarak halletmeye çalısırsan emin ol senin için çok daha iyi olur zaten psikolog mutlaka ilaca gerek duyarsa seni yönlendirir ama ailenin desteği çok önemli senin yaşlarında aile 2.planda kalıyor ama inan ileri yaşlarda ailenin herşeyden üstün old anlayacaksın ...ins hersey çok güzel olur yasının güzelliklerini yaşa canımm
aynen katılıyorum en iyisi yaradana sıgınmak. en kısa zamanda düzelmen dilegiyle arkadaşım herşey gelip geçer insanlar ne dertlerle boğuşuyorlar bizim içine kapanıklıgımız mide bulantılarımız hiç bişey bence canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?