merhaba ben 20 yasinda üniverste ögrencisiym.bi piskologa gidip gitmemek arasinda kararsiz kaldim.istedim ama hep vaz gectim.sonra sorunlarimi sizlerle paylasmak istedim.cünkü ben kendimi gercekten iyi hissedmiyorum. son zamanlarda sürekli basim agriyo, kendimi yorgun hissediyorum.uyudum halde uykumu alamiyorum. hicbirsey yokken aglamaya basliyorum.bazen bikac dakika sonra geciyo bazen 10-15 dakika boyunca kendimi kaybetip yerimden kalkamicak kadar agliyorum.birden bire geliyo bu his. insanlarla iletisim kurmak istemiyorum.canimdan sevdim en yakin arkadasimla bile görüsmez oldum. disardan bakildinda herkesden cok daha mutlu görünüyorum ama yanliz kalinca bambaska birisiym. annemle babamla kimseyle konusmak istemiyorum.hatta onlari görmeye seslerini duymaya bile tahammülüm yok.
bunlarin disinda cok uzun süredir nefes darligi cekiyorum.oda birden bire geliyo gögüsüm sIKIsIyo, kalbim cok hizli atmaya basliyo,ve bi kac dakika sonra kendilinden geciyo.bundan dolayi bi ic hastaliklari uzmanina gittim ama hic bisey cikmadi, en son piskolojik olabilcegi söylendi. nefes darligiyla birlikte bide mide problemin var ama onunla ilgilide bisey cikmadi. sürekli midem bulaniyo.sabahlari mide bulantilariyla uyaniyorum.istfia ediyorum sürekli. sizce gercekten piskolojik bisey olabilirmi?
bana cevap yazarsaniz cok ama cok mutlu olurum!!!
bunlarin disinda cok uzun süredir nefes darligi cekiyorum.oda birden bire geliyo gögüsüm sIKIsIyo, kalbim cok hizli atmaya basliyo,ve bi kac dakika sonra kendilinden geciyo.bundan dolayi bi ic hastaliklari uzmanina gittim ama hic bisey cikmadi, en son piskolojik olabilcegi söylendi. nefes darligiyla birlikte bide mide problemin var ama onunla ilgilide bisey cikmadi. sürekli midem bulaniyo.sabahlari mide bulantilariyla uyaniyorum.istfia ediyorum sürekli. sizce gercekten piskolojik bisey olabilirmi?
bana cevap yazarsaniz cok ama cok mutlu olurum!!!