- 20 Temmuz 2007
- 2.870
- 11
- 50
-
- Konu Sahibi BenOzgurce
güzel teşekkürler.a.s.a.s.Evet bakıyorlar kendilerine,kabalıkları baki kalıyor çoğunun ya neyse...
evet cok dogru canim,kadinlar herzaman daha dikkatli ve duzenlidirler,kadinlar herzaman ince dusunur,herseyin en derinine iner,ama erkekler herzaman yuzeyseldir. ,,,,,,,
evet cok dogru canim,kadinlar herzaman daha dikkatli ve duzenlidirler,kadinlar herzaman ince dusunur,herseyin en derinine iner,ama erkekler herzaman yuzeyseldir.kadinlar cicekleri her daim sever,hastalikta kendini gzuel hissettiklerinde alabilirler ama erkekler cicegi sadece barisma ve gonul almada aksesuar olarak kullanirlar,yani aldim olsun diye,,yani bu dunyada en ustun varlik kadindir,kadinlar olmasa bu dunya boyle guzel olmaz,,,,,,,
ben kabasına rastlamadım
ama burda yazılanlarla esım pek uyusmuyo :)
rica ederim canim,burada hayat gusel sayilir bu kk daki konularda olmasa can sikintisindan patlarim diye dusunuyorum,,
bizim bu kadar ince düşünceli olmamız onları bıktırıyor
kedilei ben sevmem ama eşim bayılır bunu da ekliyim
acikcasi bende sevmem kedileri,zaten sagim solum altim ustum hep hayvan besliyor,mevdivenler kokudan gecilmiyor,tiksiniyorum onun icin yani hayvanlari severiz tabiki
a aaaa biz niye almıyoruz koku.bizim evde de kediler vaaar.:uhm::uhm::uhm::uhm:
himm siz demekki temiz bakiyorsunuz,bide buralarin merdivenleri turkiyedeki gibi degil canim hem tahta hemde hali dosenmis hava alacak pencere yok anlatabildimmi,hani gorseniz anlarsiniz hayatim,laelaelaelaelaesengözlerimebaksanab:Roflol: