Sizce de bahane mi?

Merhaba , arkadaşlar. Bir arkadaş vasıtasıyla biri ile sosyal medya aracılığı ile tanıştım. 5 ay oldu telefon görüşmeleridir,3g dir şudur budur böyle geçti.Baştan beri yüzüyüze görüşmek konusunda ısrarcı oldum.Fakat o çekimserdi.En son artık net olarak görüşmemiz gerektiğini dile getirdim.Tamam mesafemiz uzak ,uçakla gelmesi gerekecek gelmesi sorun gitmesi sorun haliyle de maliyetli olacak onun için .En son iki gün önce konuştuk rezervasyon yaptırdığını ancak çok pahalı olduğunu söyledi .Bu hiç hoşuma gitmese de ücreti paylaşmayı teklif ettim.Ve olayı askıya aldık ,azcıkta bozuk kapattık akşamı.Sabah uyandım mesaj şu : Babam komadaymış ben memlekete gidiyorum. Neyse konuştuk tabi böyle bir durumda trip atacak değilim.Fakat garip geldi böyle bir tesadüf.Gerçi böyle bir olay yalan olarak sunulur mu gelmemek için bilemiyorum.Kuşkulandım; bu akşam usulunce sordum bu olaylar oldu gelmen artık olası değildir değil mi? diye. ve beklediğim cevap geldi. Gelme işi yattı.Aklımda deli sorular var.İletişimi koparmıyor anlamıyorum amacını ama ben daha fazla devam etmek istemiyorum da ya gerçekten babasının durumu gerçekse göze olamıyorum bu yüzden.Sağlıklı düşünemiyorum.Objektif olamıyorum.
5 aydır yüz yüze görüşmek istemiyorsa ya kendi tipini hiç beğenmiyor yada sizinkini... Neden 5 ay sabredip direttiniz ona da anlam veremedim. En iyisi boşverin siz bu adamı..

Beni çok beğendiğini dile getiriyor resimlerimi falan toplamış album yapmış ama belli de olmaz.Artık ya maddi ya da başka bi sıkıntısı var ki gelmeyi bahane ediyor..5 ayın 2 ayı zaten çok görüşmedik benim yoğunluğumdan dolayı.Geri kalan yalrda da hep izin olayını öne sürdü.Babasının durumu olmasaydı bilet bakıyordu sabahına bu olay çıktı.Artık gelmesinden ziyade olayın gerçekliğinin peşindeyim.Olay çözülsün medenice konuşulup son verilecek görüşmeye kaçarı yok.

Bunu ben de düşündüm .Ama tüm iznini orda geçireceğini peşin peşin söylemesi soru işareti bıraktı.Hani duruma bakalım de se anlarım.
o zaman siz de, yüz yüze görüşmeye karar verip yanıma gelinciye kadar görüşmeyeceğim deyin.
çünkü bence de yapılan hoş değil. 1-2 ay neyse. ama 5 ay bence de fazla.
sonuçta çalışan biri değil mi?
uçakla gelmesin. otobüsle gelsin o zaman?

Çok doğru söylüyorsunuz arkadaşlar zaten ilgiyi kestim.Uğraşacak halim yok şu saatten sonra 300-500 hesabı yapan adamla.Bunları bi güzel yiyeceksin ki akıllansınlar ama bize yaakışmaz.

Merhaba , arkadaşlar. Bir arkadaş vasıtasıyla biri ile sosyal medya aracılığı ile tanıştım. 5 ay oldu telefon görüşmeleridir,3g dir şudur budur böyle geçti.Baştan beri yüzüyüze görüşmek konusunda ısrarcı oldum.Fakat o çekimserdi.En son artık net olarak görüşmemiz gerektiğini dile getirdim.Tamam mesafemiz uzak ,uçakla gelmesi gerekecek gelmesi sorun gitmesi sorun haliyle de maliyetli olacak onun için .En son iki gün önce konuştuk rezervasyon yaptırdığını ancak çok pahalı olduğunu söyledi .Bu hiç hoşuma gitmese de ücreti paylaşmayı teklif ettim.Ve olayı askıya aldık ,azcıkta bozuk kapattık akşamı.Sabah uyandım mesaj şu : Babam komadaymış ben memlekete gidiyorum. Neyse konuştuk tabi böyle bir durumda trip atacak değilim.Fakat garip geldi böyle bir tesadüf.Gerçi böyle bir olay yalan olarak sunulur mu gelmemek için bilemiyorum.Kuşkulandım; bu akşam usulunce sordum bu olaylar oldu gelmen artık olası değildir değil mi? diye. ve beklediğim cevap geldi. Gelme işi yattı.Aklımda deli sorular var.İletişimi koparmıyor anlamıyorum amacını ama ben daha fazla devam etmek istemiyorum da ya gerçekten babasının durumu gerçekse göze olamıyorum bu yüzden.Sağlıklı düşünemiyorum.Objektif olamıyorum.

Babasının komada olmasını geçtim, gelip görmek isteyen insan bir şekilde gelirdi bahane etmezdi. Bence bu kişiye dikkat edin.

bence uydurmuş.. görüşmeye de niyeti yok.. seni oyalıyor sadece.. biraz daha bekle göreceksin zaten.. şimdi üstüne gidersen haklıyken haksız gösterir seni..ama oyalıyor bunu bil yani.. ciddi bir insan bu kadar uzatmaz görüşmeyi..

Hastanenin adını aldım zaten de aramadım henüz.Haklısıznız arkadaşlar en iyisi zamanı beklemek .Ve sonra yol almak.
Ben olsam arar sorardım hastaneye böyle bir hastanız var mı durumunu öğrenecektim falan çünkü böyle bir tesadüf şüphe uyandırıcı bir durum gerçekten de. :) Gerçeği öğrendikten sonra da duruma göre hareket edin .

Az önce aradı babası komadan çıkmış da net durum pzts belli olacakmış.Tabi gelme olayının yattığını net bir şekilde söyedi.Ama şu olayın üzerinden zaman geçsin ona güzel bir hamle yapacağım arayıpta ulaşabilirse öğrenir ne olduğunu.

Benzer bir durum yaşamıştım, ben gelmesini istemiyordum biraz daha tanımak istiyordum 1,5 engel olabildim araya bayram girince sesimi çıkaramadım. Üstelik ayağını yaktı ve geniş ayakkabı ile ayağı sarılı geldi. Bayramdan 10 gün sonra 3 günlük bir tatil daha vardı ama ikna edemedim. Diyeceğim o ki, erkekler bahane dinlemez, istiyorsa yapar. Düz mantık insanlardır. Muhtemelen sorunlu bir ilişkisi bozulunca tanışmıştır şu an yolundadır, sizide yedekte tutuyordur. 5 ay gelmemesi hiç mantıklı değil, üstünden mevsim geçmiş yahu.

Birde ben hastahaneyi arar sorardım bu şüpheyle yaşanmaz. Hoş girmediysede yakın bir zamanda ailesinden biri hastalanır hastalığın yalanı olmaz kesinlikle.

Babası hasta olsa da olmasa da ortada bir gerçek var ki gelmek istemiyor bu çok net böyle ilişki olmayacağına göre bitmeye zaten mahkum. Şöyle düşünüyorum aslında arasam hasta olmadığını öğrensem en çok rezil ederim ama; bu fıtrattaki bir insanın buna çok takılcağını sanmıyorum.En güzeli sessizce çekip gitmek.

X