Sizce de bahane mi?

Uzak mesafe ilişkisi çok zor siz 5 ay dayanmışsınız bravo valla

Bana kalırsa istemem yan cebime koy yapıyo o kadar yolu bi kız için katedemem diye düşünüyo ama seninle mesajlaşmak güzel geliyo iletişimi de koparmak istemiyo

Geçmiş olsun demişsin arayıp sorma yazdıklarını da geçiştir böyle böyle koparsınız yoluna bakarsın sonra :)

Ben baya tecrübeliyim bu konu da malesef .Hala yazıyor senin varlığın moral oluyor falan diye.Bu yaşta artık kladıramıyorum bu davaları.5 ay az bi süre değil sanırım şartlarım böyle zor olmasa hiç sürmezdi.

Gün 1:
- babam kalp krizi geçirdi ahcik
- geçmiş olsun tatlım
Gün 2:
- babamı ameliyata aldılar ahcik durumu çok kötü
- geçmiş olsun tatlım dua edelim hep beraber
Gün 3:
Bir şey almak için evlerine gittim, kapıyı babası açtı.
Şu hayatta ne kadar "şeref" yoksunu insan olduğunu umarım siz de yaşayarak öğrenmezsiniz.
Ay ciddi misiniz:KK57:

Neden yapmış?

Bence yazdığı doğru ailevi sıkıntıları varken terketmek olmaz ama mesafe koyabilirsin daha sonra da gelmek istemezse bu şekilde görüşmeyi sürdüremem dersin

eger ciddi olsa ilk ay kesin gelirdi. masrafıda bahane etmiş oldu ki goruşmeye karar verdiniz nasıl devam edeceksiniz yılda 2 defa goruşerek mi ? bu ilişki yurumez bence

Belliki bu adam seninle gorusmek istemiyor yuz yuze gorusmek isteyen insan parayi bahane etmez bence olsada olur olmasada olur modunda.. babasinin rahatsizligini anlarim o ayri gerci dogrumu onuda bilmiyoruz ama 5 ay konusupta gorusmemek cok ilginc ...

Şartlarınız nedir, ne değildir, neyin içindesiniz bilmiyorum ama bana zaten 5 ay gibi uzunca bir "zaman kaybı" yaşamışsınız gibi geldi. İlişki yaşamak isteyen madem kendisi, çok çok daha önceden bu yüz yüze görüşme işini halletmesi gerekirdi.

Ne yap ne et babasinin gercekten hasta olup olmadigini ogren

Eger yalansa zaten artik bu ikiske devam etme durumun kalmayacak bu sorunda ortadan kalkacak

Bu olay netleşsin görüşmeye son vereceğim zaten arkadaşlar.Bilmiyorum mantıken baktığımda iş durumumuz ve bazı durumlarda ben daha ağır basıyorum.Dedim ki bu kez insan ayırmayayım ,tepeden bakmayayım.Yok olmuyor illa ki bakacakmışsın.Ne kadar mütevazi olursan okadar kaybın oluyor ben bunu anladım artık.

Zamanını boşuna tüketme bu insan için 5 ay olmuş ve hala yüz yüze gelememişsinz . çok isteseydi şimdiye kadar kaç kez gidip gelmişti.görüyorz çevremzde sevgilisi sözlüsü vb için kalkıp nerden nereye gidenler var

Merhaba , arkadaşlar. Bir arkadaş vasıtasıyla biri ile sosyal medya aracılığı ile tanıştım. 5 ay oldu telefon görüşmeleridir,3g dir şudur budur böyle geçti.Baştan beri yüzüyüze görüşmek konusunda ısrarcı oldum.Fakat o çekimserdi.En son artık net olarak görüşmemiz gerektiğini dile getirdim.Tamam mesafemiz uzak ,uçakla gelmesi gerekecek gelmesi sorun gitmesi sorun haliyle de maliyetli olacak onun için .En son iki gün önce konuştuk rezervasyon yaptırdığını ancak çok pahalı olduğunu söyledi .Bu hiç hoşuma gitmese de ücreti paylaşmayı teklif ettim.Ve olayı askıya aldık ,azcıkta bozuk kapattık akşamı.Sabah uyandım mesaj şu : Babam komadaymış ben memlekete gidiyorum. Neyse konuştuk tabi böyle bir durumda trip atacak değilim.Fakat garip geldi böyle bir tesadüf.Gerçi böyle bir olay yalan olarak sunulur mu gelmemek için bilemiyorum.Kuşkulandım; bu akşam usulunce sordum bu olaylar oldu gelmen artık olası değildir değil mi? diye. ve beklediğim cevap geldi. Gelme işi yattı.Aklımda deli sorular var.İletişimi koparmıyor anlamıyorum amacını ama ben daha fazla devam etmek istemiyorum da ya gerçekten babasının durumu gerçekse göze olamıyorum bu yüzden.Sağlıklı düşünemiyorum.Objektif olamıyorum.
Yalan...yasadım basıma geldi canım kendinin bile kanser oldugunu soyluyodu inanma konusnayı kes

Eksik olmayın kızlar bazen insan gerçekten insanların içlerinin bukadar kirlendiğne inanmak istemiyor.

Uzayda yaşamıyorsunuz sanırım sanki çokk sıradışı bir olaymış illaki konu dışı yorum yapan bir çıkrık çıkacak burda.

İzin planı önceden yapıldığı gibi, bileti de önceden ayarlayabilirdi.

Bazı tipler sanal ilişkilere o kdr alışmıştır ki,birileriyle mesajlaşmadan duramaz. Seninki de öyle muhtemelen. Sanal takılıyor.

Sanırım sonsuz arada arkadaşım olamsaydı zaten kalkışmazdım bu işe .Nerden bileceksin,adam dediğin gibi ilişkinin gerçeğini istemiyor.Ben en başta demiştim ona telefonda çok görüşmeyi sevmem sürekli internette kalacak vaktim yok diye herhalde benim de boş anıma denk geldi düşününce 5 ay ne demek.

Yüz yüze görüşmek çok farklı
belkide yakından gördüğünüzde o elektiriği alamayacaksınız
beklemede kalın
bu görüşme olmadan artık devam etmeyeceğinizi söyleyin
o zaman belli olur

Ben bu yüzden uğraştım biraz ilişkinin adını koymadım 5 ay o ise sevgili rolü kesmeye başlayınca son zamanlarda ısrar ettim yoksa bu işin olmayacağını biliyor belki de ondan gelmedi.Neyse ki durum netleşsin noktalayacağım.

X