Sizce de bahane mi?

peekay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
16
5
40
Merhaba , arkadaşlar. Bir arkadaş vasıtasıyla biri ile sosyal medya aracılığı ile tanıştım. 5 ay oldu telefon görüşmeleridir,3g dir şudur budur böyle geçti.Baştan beri yüzüyüze görüşmek konusunda ısrarcı oldum.Fakat o çekimserdi.En son artık net olarak görüşmemiz gerektiğini dile getirdim.Tamam mesafemiz uzak ,uçakla gelmesi gerekecek gelmesi sorun gitmesi sorun haliyle de maliyetli olacak onun için .En son iki gün önce konuştuk rezervasyon yaptırdığını ancak çok pahalı olduğunu söyledi .Bu hiç hoşuma gitmese de ücreti paylaşmayı teklif ettim.Ve olayı askıya aldık ,azcıkta bozuk kapattık akşamı.Sabah uyandım mesaj şu : Babam komadaymış ben memlekete gidiyorum. Neyse konuştuk tabi böyle bir durumda trip atacak değilim.Fakat garip geldi böyle bir tesadüf.Gerçi böyle bir olay yalan olarak sunulur mu gelmemek için bilemiyorum.Kuşkulandım; bu akşam usulunce sordum bu olaylar oldu gelmen artık olası değildir değil mi? diye. ve beklediğim cevap geldi. Gelme işi yattı.Aklımda deli sorular var.İletişimi koparmıyor anlamıyorum amacını ama ben daha fazla devam etmek istemiyorum da ya gerçekten babasının durumu gerçekse göze olamıyorum bu yüzden.Sağlıklı düşünemiyorum.Objektif olamıyorum.

Bunu ben de düşündüm .Ama tüm iznini orda geçireceğini peşin peşin söylemesi soru işareti bıraktı.Hani duruma bakalım de se anlarım.

IsrarcI davranan sensin. Sen niye gitmiyorsun yüz yüze görüşmeye

normalde amann bosverin, kestirip atin derdim, ama gercekten babasinin rahatsiz oldugunu varsayarak, iletisiminizi kesmeyin ama siz arayip sormayin, o ararsa cevaplayin, yazin ama mesafeli olun, bakalim neler olacak, yani tepkisi nasil olacak, olmadi biraz zaman gectimi eee babasinin rahatsizligindan sürec gecmis olur öyle pat diye kesersiniz... Icinize sinmeyen bi gidisat var, uzatmaga gerek yok, zaten görüse bilme ihtimalide düsük, yani bikez gelse bile bidaha ne zaman yine gelecek... En mantiklisi bitirin ve yakinizdan bakinin...

Hastanenin adını aldım zaten de aramadım henüz.Haklısıznız arkadaşlar en iyisi zamanı beklemek .Ve sonra yol almak.

belki babası gerçekten rahatsızlanmıştır.yalan olduğunu düşünüyorsan bile inanmış gibi davran ve şuan sadece beklemede kal.arama sorma.ararsa aç sadece.gözlemle şimdilik

Onun işi bana göre daha esnek hem de ilişki yaşamak isteyen kendisi ben sadece boş vakit harcamak istemiyorum.Benim için olmazsa olmaz biri değil.Sadece ciddi adımlar istiyorsa o gelmeli diye düşünüyorum bayan halimle tanımadığım adam için bilmediğim bir yere gitmem de doğru olmaz hoşta olmaz.

Yüzyüze gelmekten çekiniyor kendine güvenmiyor sizi kaybetmekten korkuyor olabilir hemen negatif düşünmeyin ama böyle bir konuda yalan söylemişse ki elbet çıkar çok çok büyük sorun

5 ay boyunca yüzünü bile görmemiş bir adamın ne kadar ciddi olabileceğini sanıyorsun ayol?

5 aydır gelmemişse sıkıntı var zaten.nedendir bilmem doğru söylüyor gibi gelmedi bana doğruysa da geçmiş olsun.ama siz her şekilde vakit kaybetmeyin bu adamla.5 ay gelmesi için baya uzun süre çünkü

Ciddi olmadığını düşünüyorum zaten benim şuan ki durumum çok farklı bir oyun içinde olmak istemiyorum sadece.

Bana sanki babasini bahane etmis gibi geldi. Zaten pahali mahali diye burun kivirmis. Ne tür yalan uydursamda ikna olsa diye bunu bulmus sanki. Ne kadar rahat babam komadaymis demis, adam sanki her hafta komaya giriyomus gibi.
Hadi diyelim babasi cidden rahatsiz,ucak biletini pahali bulup gelmek istemeyen biri. Demek ki paracigina kiyacak kadar cok sevmiyo veya ilgilenmiyor. Bana kalirsa zaman kaybi.

Yalan soylemıs olabılır orasını bılemıyorum ama 5 ay olmus henuz gelmemıs bır adamdan pek hayır gelecegını dusunmuyorum hadı sımdı geldı bu kadar zor oluyorsa ılerıde daha bır zorlanırsınız bu ılıskıde en guzelı bastan bıtırın derım

Gün 1:
- babam kalp krizi geçirdi ahcik
- geçmiş olsun tatlım
Gün 2:
- babamı ameliyata aldılar ahcik durumu çok kötü
- geçmiş olsun tatlım dua edelim hep beraber
Gün 3:
Bir şey almak için evlerine gittim, kapıyı babası açtı.
Şu hayatta ne kadar "şeref" yoksunu insan olduğunu umarım siz de yaşayarak öğrenmezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…