Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sizce cumartesi aksam mı pazar aksammı olmalı dugun
Cumartesi günü gelen misafirler için avantajlı olur ertesi gün pazar istediği kadar dinlenirler... Bide pazar günü düğün mekanları daha yüksek fiyat istiyorlar cumartesi günü fiyat biraz daha düşük olabilir....
tututgum yer 3 katlı bı dugun salonu her katı faklı fıyat ust katla alt katın fıyatları aynı...ust katı daha cok begendım fakat pazar gunu var sadece alt katında cumartesısı kalmıs
kafam cok karıstıı hem mısafırlerı dusunuyorum hemde kendımı ama bı karar vermedım
nısanlımda bu konuyla alakalı cumartesı olsun dedı gelnler acısından...dugun salonu sahıbıde zaten cumartesı daha avantajlı oldugunu soyledı ...tuttuk dugun salonunu cumartesı gunu ıcın ama aklım oyle bulanıkkı kızlar...butun gece ruyamda dugun tarıhleıryle ugrastım...