• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce cumartesi aksam mı pazar aksammı olmalı dugun

rsmesr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
22
3
38
36
merhabalar sızce dugun gunu hangısı olmalı yenı evlenenler yardım beklıyorum...pazarmı daha avantajlı yoksa cumartesımı

Cumartesi günü gelen misafirler için avantajlı olur ertesi gün pazar istediği kadar dinlenirler... Bide pazar günü düğün mekanları daha yüksek fiyat istiyorlar cumartesi günü fiyat biraz daha düşük olabilir....

Bence cumartesi günü olmalı hem gelen misafirler açısından,hem de sizin açınızdan ;)

tututgum yer 3 katlı bı dugun salonu her katı faklı fıyat ust katla alt katın fıyatları aynı...ust katı daha cok begendım fakat pazar gunu var sadece alt katında cumartesısı kalmıs
kafam cok karıstıı hem mısafırlerı dusunuyorum hemde kendımı ama bı karar vermedım:(

cumartesi daha uygun...pazar ertesi günü iş olduğundan erken bitecektir...gelen misafirleriniz için zor olur.

nısanlımda bu konuyla alakalı cumartesı olsun dedı gelnler acısından...dugun salonu sahıbıde zaten cumartesı daha avantajlı oldugunu soyledı ...tuttuk dugun salonunu cumartesı gunu ıcın ama aklım oyle bulanıkkı kızlar...butun gece ruyamda dugun tarıhleıryle ugrastım...:(

Back