• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce cumartesi aksam mı pazar aksammı olmalı dugun

rsmesr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
22
3
38
36
merhabalar sızce dugun gunu hangısı olmalı yenı evlenenler yardım beklıyorum...pazarmı daha avantajlı yoksa cumartesımı

Konunuz ilgili alt başlığa taşınmıştır.Bilginize..

Benimki pazar günü farklı şehirlerde olduğu için kına ile düğün arasında 1 gün koymam gerekiyor. ikiside uygun günlerde olması gerektiği için cuma kına pazar düğün :KK39: en önemlisi mutlu olman hayırlı olsun

ben c.tesı yaptım cnm pazar gunu olan dugunlerde bence mısafırler ertesı gun ıs okul oldugu ıcın erken ayrıyılıyorlar c.tesı nasılsa ertesı gun tatıl dıye dugun bıtımıne kadar kaldılar...

Cumartesi akşamı derim..benımkıde oyleydı..
Herkes rahat rahat oturabilir istediği vakte kadar

Cumartesi daha iyi. Herkes düğün bitene kadar durur. Ama pazar olursa, okul var iş var, herkes erkenden gider.

Cumartesi akşamı insanları hemen toplamak zor Pazar akşamı da düğün bitimine kadar bir ara da durdurmak zor ikisinde avantajları dezavantajları mevcut buna en iyi uzaktan gelecek akraba sayısı yakınlarda oturanlarla karar verebilirsiniz bizim nasipse Pazar düğün Cuma kına henüz kına ayarlanmadı ama bize uyan buydu hem Cumartesi gününe göre daha uygundur Pazar düğünleri :KK68:

sağolun kızlar...3 katlı bır dugun salonu 3 katında pazar gunu yer var 2 katındada cumartesı ıkı 3 kat benım daha cok ıcıme sındı bıraz daha gosterıslı...ama pazar oldugu ıcın gelenlerıde dusnmek zorundayım ama aklımda 3 katta kadı guzellık acısndan sasırdım kaldım ya:(

Benimki pazar olacak ama cumartesi daha uygun bence.. Ertesi gün iş yok geç saatlere kadar eğlenebilir misafirler rahatlıkla..

ilginç gerçekten zaten düğün 23:00 bilemedin 23:30 da bitiyo herkes geç saate kadar eğlenmekten bahsediyor. eğer saat 4'e kadar eğlencekseniz tamam ama 23:00 da bitcek bir düğün için sorun olmaz. beğendiyseniz pazarı alın. tabi bu çevre ve aile yapınızlada ilgili bir durum. şöyle bir gidelim diyenler zaten takı tokadan sonra 2 saat içinde kalkıyor. yakın olanlar zaten kalıyor

ama yine kendi fikrimi söyleleyim pazar günü düğüm var uzaktan gelecekler farklı şehirler falan derken böyle olmak zorunda oldu ilk aklımdaki gün cumartesiydi. bence olması gereken günde cumartesidir. Yerinizde ben olsam cumartesiyi tercih ederdim

cumartesi tabikide.pazar günü yapılan düğünlere gelen misafirler düğünün keyfini çıkaramıyor.erkenden ayrılmak zorunda kalıyor sabah iş,ders olduğu için.o yüzden en güzeli cumartesi.benimde ablamın düğünü cumartesi olmuştu.

cumartesi daha iyi..daha rahat olur..ertesi gün iş günü ve olmayınca geç saatlere kadar kalınabilir..

bizim düğün için tuttuğumuz yer cumartesi ve pazar günleriyle cuma günü arasında 4 bine yakın (yemekli olacağı için meblağ bu şekilde) fiyat farkı çıkardı. bu sebeple biz cuma günü yapıyoruz. önemli olan arkadaş çevremizin bizimle kalması gitmek isteyen gider kalan sağlar bizimdir şeklinde düşündük. e arkadaşlarımızda sabaha kadar desek kalırlar bence sizde bu şekilde düşünmelisiniz.

Ben cumartesi yaptım canım.Yazin olduğu için okullar kapanmadan önce yaptım,çünkü kimse tatil matil biyere gidemiyor :KK55:

tesekkur edıyorum kızlar...benımde aklıma yatan cumartesı ama ıste dedıgım gıbı mekan konusnda dıgerı dedıgım gıbı bı tık onde...tutuk artık cumartesı olucak rabbım hayırlısıyla ıcıme sındırmeyı nasıp etsın dıye dua edıyorum...ben nısanınmıda pazaar yapmıstım ertesı gun ıse gelmıstık...3 gun masa basında uyudum iş yerınde toparlanamamıstım...ınsanllh hayırlı olur..dua edın :)

bırde balayına cıkıcaz en azından pazar gunu bı nebzede olsa dınlenmiş oluruz...gelenlerde okul derdı dusunmez ınsallh ...:)

Back