sizce çok mu zayıflar? size göre nasıl olmalı?

LatEtiCin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
6.388
6
0
Konya
evet,herkes fikirlerini paylaşabilir bayanlar :31::31:

özgürce ve bize ait düşüncelerimizi,ortamı asla germeden,başkasının düşüncesine katılmasak bile saygı göstererek..:31::31:

$rachel-bilson-chanel-06.jpg $rachel-bilson-toluca-2.jpg

rachel bilson

Son+G%C3%BCncellenenler18.jpg

sinem kobal

spl_katie_holmes_090204_ssh.jpg

katie holmes

liveimages-kelebek-haber-galerisi-529-beren-saat-31-mayis-2011-beren-saat-1jpg-161315205.jpg
beren-saat-frikik1.jpg
25c5b_ELLEODUL.jpg

beren saat

Şimdi zayıftan zayıfa fark var. İnce yapılı, minyon kadınlar zayıf olsalar da kemikli görünmüyorlar, yüzleri de küçük olduğu için zayıflık yakışıyor onlara. Ama benim gibi kemikleri çıkıntılı, minyon olmayan kadınlara çok zayıf olmak pek gitmiyor, kemikleri çıkık olduğu için iskelet gibi görünebiliyorlar. Elmacık kemikleri çıkıyor, yanaklar çöküyor.

Mesela Victoria Beckham ve Gülşen çok kötü görünüyor ama Selena Gomez, Katie Holmes(yandan hariç) ve Beren Saat gayet hoş görünüyorlar.

İdeal kiloyla ilgili konuda da yazmıştım, herkesin ideal kilosu vücut tipine göre değişir. Herkese boyundan 10-12 rakam aşağıda kilo yalkışmaz. Ben 1.56yım, 49dan aşağısı gitmiyor, kemiklerim çıkıyor, yanaklarım göçüyor.

Bana göre en güzeli kişiye göre ideal kiloda, sağlıklı, fit bir görünüm. :16:

minyonlara yakışıyor bencede zayıflık selena gomez daha kilo alsa kötü olur mesela aöa victoria beckham almalı beş-altı kilo bence.

Back