sizce cok mu kiskancim ?

Ya arkadasim kendinii bi esinin yerine koysun farzetki kayni varmis varsayiyorum gelse ki o gece birliktelik olsa esi dese sen bunu gorunce seh..vt.lnyosun dese ne hisseder bu abla olacak kadin ayip ya igneyi kendimize cuvaldiIizi baskasina cok ayip cokk ben esinin kardesine karsi bisey hisstegini sanmiyorum boyu uzu. Diye begendigini sanmiyorum kadin fazla takintili dedim ya adami koysun kutuya saklasin hatta tursunu kursun....
Senin karşındaki insan oyke olmadığı için insanlara konduramiyorsun bence. bi abi kiz kardesine, bi baba kizina yan gözle bakabiliyorsa hiç bişey imkansız değil bence. Ki konusu Sahibi ne kadar Huzursuz mutsuz böyle düşündüğü için. %85 eşini hatali buluyorum ben. Bi adam karısını hiç kimseyle kiyaslamamali. Hiç kimseyle

Senin karşındaki insan oyke olmadığı için insanlara konduramiyorsun bence. bi abi kiz kardesine, bi baba kizina yan gözle bakabiliyorsa hiç bişey imkansız değil bence. Ki konusu Sahibi ne kadar Huzursuz mutsuz böyle düşündüğü için. %85 eşini hatali buluyorum ben. Bi adam karısını hiç kimseyle kiyaslamamali. Hiç kimseyle
Evet olsun genede insan kardesini karistirmamali kardes bu herkes gider aile kalir... mecbur guvenmek zorundayiz kimin basina ne gelir bilinmez... ne olursa olsun konu sahibi esine bu konuyu soylememeliydi bu konuda cok hatali nasil halleder halledebilirmi bilinmez...

Evet olsun genede insan kardesini karistirmamali kardes bu herkes gider aile kalir... mecbur guvenmek zorundayiz kimin basina ne gelir bilinmez... ne olursa olsun konu sahibi esine bu konuyu soylememeliydi bu konuda cok hatali nasil halleder halledebilirmi bilinmez...
Orası öyle tabi canım eşini hatali buluyor zaten anladığım kadarıyla kardesine yansitmamis. Umarım düzelir..

eşinize söyleyin ben seni bi başkasıyla kıyaslıyormuyum da sen beni hep kız kardeşimle kıyaslıyosun diyin. beni kardeşime karşı kışkırtma bunun vebalini alıyosun diyiverin. üzgünün herkesin akıl sağlığı için de kardeşinizi evinize çağırmayın. en azından eşiniz evdeyken gelmesin.öz güvene gelinceee, evde bi topuklu ayakkabi güzel makyaj her akşam güzel yemekler yapmanız azıcık da güler yüzlü olmanız işi bağlar gibime geliyor. ama fazla şımartmadan :KK66:

şakak gibi bazı yorumlar ..Daha geçen aylarda ablası kocasına yazan bir üye vardı ..O oluyor da ,enişte baldıza yazınca mı garip ..Ayrıca bir gecede 3 kere değil ,her geldiğinde birer kere olmak üzere toplamda 3 kere demiş defalarca ..Ama yok saydınız mı ,yok nerden biliyorsunuz gibi enteresan cümleler var ..Bu konuda konu sahibinin tek yanlışı dile getirmesi ...Ama olmayacak şeyler değil bunlar .İlk defa duymuş gibi yorumlar komik ...

Bi tanım da diyor ki bey efendinin dediği gibi acaba denk mi geldi çünkü uyanınca söylüyor amaan bosalmisim gece bi banyo yapayım diye kotu niyetli olsa söylemez sanki bilemiyorum iste bayanlar bi yanim huylaniyo bi yanım konduramiyo

gece boşalmışım ne yahu 2.5 senelik evliyim hiç böyle bişey yaşamadım ilişkilerinizin arası çok mu uzun

bence olmayacak birsey nasil aklina gelebilir nasil boyle dusunebilir aklim almiyor benim, bu kk bdv bolumunde okudugum ve en sok oldugum konu
birde esine bahsetmis, adamin aklina gelmese bile zorla aklina sokacak zaten baksaniza

olmayacak bişey değil bknz:neşe Karaböcek Gülden Karaböcek örneği

olmayacak bişey değil bknz:neşe Karaböcek Gülden Karaböcek örneği

nazan öncel ve ablası :KK66: Geçen gün harem de öldürülen adam baldızını kaçırmıştı ..Kızın akrabalrı otogarda ikisini de bıçaklamış ..Yani bunlar bizim ülkede olan şeyler ...

nazan öncel ve ablası :KK66: Geçen gün harem de öldürülen adam baldızını kaçırmıştı ..Kızın akrabalrı otogarda ikisini de bıçaklamış ..Yani bunlar bizim ülkede olan şeyler ...

aaa şu Mardinden kaçan sevgililer mi hani aşkım demiş ölürken içim burulmuştu baldızımıymış kız

X