sizce cok mu kiskancim ?

bu olay kıskançlıktan ayrı ,söz konusu kardeşin çünkü.senin yerinde ben olsam ben de aynı şekilde düşünürdüm sanırım.aklında yoksa bile bu kavgayı ederek aklına sokmuş olabilirsin.kötü bir durum,inşallah şüphelerin yersizdir.

bence olmayacak birsey nasil aklina gelebilir nasil boyle dusunebilir aklim almiyor benim, bu kk bdv bolumunde okudugum ve en sok oldugum konu
birde esine bahsetmis, adamin aklina gelmese bile zorla aklina sokacak zaten baksaniza
Esine bahsetmesi yanlış ama bu olmayacak bişey degil erkeklerde mide olmayabiliyo. Suan gündemde olan bi haber var bu konuyla ilgili adam baldiziyla kaçmış. Oda koca oda kardeş

Kabul ediyorum herşeyi berbatettim soylememeliydim ama ttutamadim 1 değil2 ddeğil dedim eşim de çoksinirlendi bir daha ben de sizinkilere gitmem bacin da gelmesin dedi

Bayanlar halimi anlatayım nolur banaakil verin. 6 yyıllıkevliyim esimle birbirimizi severek evlendik fakat eşim kilo takıntılı ve uzun kızların hoşoolduğundan bahseder sürekli. Benim boyum 160 kilim 60 :KK43: kendime oz güvenin hic kalmadı kendisine söylediğim zaman ben seni boyle seviyorum tabi uzun olsan güzel olurdu ama sen de kısa değilsin diyor. Kız kkardeşim benden çok daha güzel alımlı zayıf. Evlendikten sonra birkaç kez kardeşin mi zayıf sen mi zayifsin, kardeşin mi uzun o daha uzun gösteriyor gibi ccümleler kuruyor bi de kardeşim ne zaman bize gelse eşim gece uykusunda bosaliyodu 3 sefer üstuüste olunca huylandim söyledim sacmalama dedi. Nolur beni rahatlatin ben mi çok abartiyorum ?
canım benim öyle düşünme. he insan ideal bulduğu tipteki kişilerle evlilik kurmuyor sonuçta. belki eşin de senin zevkine uymuyodur. sen kumral seviyosundur ama o esmerdir, beyaz tenli seviosundur ama öyle değildir. sırf bu yüzden başkalarını aklımıza sokacak değiliz ya azizim. endişelendirme kendini.

Düzeltmeli miyim durumumuzu nasıl duzeltebilirim doğru mu düşünüyorumppsikopatik mi yapıyorum hic bilmiyorum kafam karmakarisik

Az önce tartıştık madem bacini kiskaniyosun evime bir daha gelmeyecek dedi
Durduk yerde birde eşinize mî anlattınız şüphenizi?
Amacınız neydi çok merak ettim.
Ne bekliyordunuz?
"Evet kızkardeşinden tahrik oluyorum"gibi bir cevap vermeyeceğini :%100 bildiğiniz halde neden açtınız bu konuyu?
Ben söyleyeyim;kız kardeşinizi kendinizle kıyaslıyor ve onun daha güzel olduğunu düşünüyorsunuz.O kadar ki size rakip olabileceğini bile düşünüyorsunuz.Eşinize söylemenizdeki amaçta heralde"sen daha güzelsin "lafını duymak.
Şaka gibisiniz gerçekten.
Kız kardeşinizi bile kıskandığınıza göre etrafınızdakilerin Allah yardımcısı olsun.

Sorun sende değil bunu sana hissettirende.

ne diye hissettirmis, adam tesadufen bosalmis, kimin aklina gelir kiz kardesimi dusundude mi oldu acaba diye cok yanlis birsey
adam boy sorununu bukadar sorun etse evlenmezdi onunla, olabilir bir insan sarisinlardan hoslanir ama esmerle evlenir bu birsey demek degil ki

ne diye hissettirmis, adam tesadufen bosalmis, kimin aklina gelir kiz kardesimi dusundude mi oldu acaba diye cok yanlis birsey
adam boy sorununu bukadar sorun etse evlenmezdi onunla, olabilir bir insan sarisinlardan hoslanir ama esmerle evlenir bu birsey demek degil ki
Tamam bu normal ama ben babamin hiç annemle teyzemi kiyasladigini görmedim yada erkek arkadaşımın benle kardesimi kiyasladigini gormedim konu sahibinin özgüven sorunu var belli ki ama sorun sadece ondan kaynakli değil eşi hissettirmis

Sağol parkon öylebi ddurumdayım ki bütün psikopat ligin bende olduğuna inanmak istiyorum kendimi suçlamak istiyorum

Kabul ediyorum herşeyi berbatettim soylememeliydim ama ttutamadim 1 değil2 ddeğil dedim eşim de çoksinirlendi bir daha ben de sizinkilere gitmem bacin da gelmesin dedi
Iyi demis helal olsun esinize... ben bu zihniyeti anlamiyorum ya ne demek kardesim geldigimde uykuda bos..d.ni farkettim ya bence fazla takintilisiniz... resmen sacmalamissiniz... suan sizin ailenize ne kadar zarar verdiginizin farkinda bile degilsiniz... bencede kardesin size gelmesin ... ablasi fazla neyse ya .. benim sinirim zipladi esini dusunemiyorum doktora git...

Eşinin tutumu çok yanlış çok. Seni böyle paranoyak eden eşin. Dikkat et kardeşinle aran bile açılabilir. Duyma umursama eşinin dediğini.
Kendisi Brad Pitt sanki. O sana 1 söylerse sen ona 10 kusur bul.

Benim kardeşim de benden daha uzun, zayıf ve güzeldir. Eşim böyle düşündürecek kıyasa girmemiştir giremez de. Benim de boyum 1.60 bu arada.

Bu konuda ki şüphelerini bir daha konuşma eşini de konuşturma.

Esimle tartışırken boyle bbir şeyi kabul etmeyeceginden emindim evet fakat bak biseylerin farkındayım dikkat et demek istedim sanirim

Kardeşinin adını böyle bişeyde eşinle diyalog için kullanman bile çok kötü.Yani belki eşinin aklında yok ama sen böyle konuşarak kardeşini iğrenç bi konunun içine sokuyorsun. Ya bu erkeklerin özgüvenlerini anlayamıyorum.sizde ay eşim beni beğenmiyor diye düşüneceğinize ppat pat söyleyin hiç kusuru yok mu onun. kaldı ki sizde ki bir kusur değil saçmalamış iyice . Biraz onun özgüvenini düşürün sizde madem size öyle yapıyor:KK62:

Tamam bu normal ama ben babamin hiç annemle teyzemi kiyasladigini görmedim yada erkek arkadaşımın benle kardesimi kiyasladigini gormedim konu sahibinin özgüven sorunu var belli ki ama sorun sadece ondan kaynakli değil eşi hissettirmis
Hissettirdi diye esini kardesinden kiskandirmasini gerektirmezki hanfendi... hem demis ben seni boyle seviyorum diye baskasini soylese neyse tamam diycem de karde ya ... alsin esini kutuya koysun saklasin kaldirsin rafa sinirim zipladi ya kardesi duysa ne dusunur acaba ne kadar ayip

Canimsin hicbiseybeniyildiramaz inşa dediğingibi ben abartiyorumdur iiçim soguyo bu yorumları okuyunca inşallah hiçbirimiz bir gün boyle şüpheye dusmezsiniz

Hissettirdi diye esini kardesinden kiskandirmasini gerektirmezki hanfendi... hem demis ben seni boyle seviyorum diye baskasini soylese neyse tamam diycem de karde ya ... alsin esini kutuya koysun saklasin kaldirsin rafa sinirim zipladi ya kardesi duysa ne dusunur acaba ne kadar ayip

ben kardesi olsam yuzune bakmam asla birdaha asla gorusmem nekadar kotu birsey ya Allah kimseye yasatmasin

Esimle tartışırken boyle bbir şeyi kabul etmeyeceginden emindim evet fakat bak biseylerin farkındayım dikkat et demek istedim sanirim
Yahu adamın kardeşinizden tahrik olduğunu iddia ediyorsunuz.
Gerçekten böyle hissediyorsanız bu adamı uyarıpta tahrik olmasını engelleseniz ne olacak!!!
Bu kadar pis bir durumu yakıştırdığınız adamla nasıl aynı yatakta yatıp onunla sevişeceksiniz?

Ben seni böyle sevmiyorum demez tabiiki ama eşini beğenmediği aşikâr. Konu Sahibi suçsuz demiyorum bakın üstüne basa basa ama onu bu düşüncelere iten bizzat kendi eşi. Ben sevgilimi kardesimden kiskanmadim çünkü bana böyle bişey hissettirmedi. Allah korusun kimseyi kinamiyorum kesinlikle

Tövbeesssttt...
Tamam bir tesadüf iki tesadüf e abi 3 de mi tesadüf diye düşündürtür yani bu biraz değişik. Ama kalkıp sen benim kardeşime mi yazıyosun minvalinde bir soru kocaya sorulmaz , neden sorulmaz çünkü adamın aklında olmayan şeyi aklına soktun bir kere , birdahaki görüşünde şöööyle bi bakacak ulan karım bu kızı kıskanıyorsa bu kadar ; bir bakayım neresinde nesi var acaba ki diyecek.
Hem bir de düşünsene bunu kardeşinin duyduğunu , yıkılır herhalde kızcağız , öz mü öz ablası eniştesini ona yakıştırmış. Çok kötü çok.

X