cevabınız için teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum hediyenin basiti olmaz hediye ler içime sindi çünkü kendide almak istiyordu ya cüzdanı o yüzden ihtiyacı olan şeyi aldıgımı düşünüyorum iş yerine yollamaya gelecek olursak sanmıyorum sorun olmaz canım :)Hediyenin basiti olmaz bence senin yazman daha güzel el emeği şeyler daha kıymetlidir bence:)
İş yerine yollanması sorun olmaz mı? Ben mesela hiç hoşlanmam iş yerime çiçek, hediye vs yollanmasını. Eğer bu konuda sorun yoksa yapın.
Kavanoz hediyesi önce ulaşırsa devamının geleceğini tahmin edebilir bence sonra ulaşsın...
Cüzdan bence sevgili için basit bi'hediye gibi en azından üstüne isminin baş harflerini yaptırın daha özel olur.
Tabii bu benim düşüncem:44:
bence güzel bir hediye ama kavanoz siz gittikten sonra gelse daha iyi olur sizden önce eline geçerse sürprizinizin anlamı kalmaz
bence kavanozu siz verin önceden giderse anlar süprizi kalmaz.baş başa kalınca verirsiniz.her gün bir tanesini okumanı istiyorum dersin tabi romantik bi şekilde dersin
yalnız iş yerine gidecekseniz ne kadar müsait bunu biliyor musunuz.gittiğinizde yoğun vs.. olabilir mi.ters tepmesin sonra.
ben de geçen sene eşime kavanozda 100 dilde doğum günün kutlu olsun yazılı kalpler yapmıştım.internetten buldum kendi el yazımla yazdım.tüm kalpler maviydi türkçe olanı kırmızı yapıp en üste koydum.kavanozu da nazar boncuk sticker ve mavi kurdele ile süsledim.çok güzel olmuştu.cüzdan işine gelince arkadaşın dediği gibi isme özel olabilir.ben de isme özel kalem ve kutusu hediye etmiştim.bi de onun doduğu güne ait ayrıntıları wordte renkli resimli kitapçık gibi hazırlayıp vermiştim.doğduu günün hürriyet gazetesinin manşeti ,doğduğu yıl şampiyonluk vs. gibi
benim eşimin de doğumgününe 10 gün var ben de sürpriz bişiler arıyorum.ben yaratıcıyımdır bişiler buluyorum da çok üşeniyorum bu aralar:))
hediyesini beraber aldık.istedii ayakkabı vardı.
aslında yemeğe çıkabilirsiniz menüde size özel yazılar olabilir.yemek tabağına bile yazı yazdırırım ben çatlağımdır.sonra pasta gelebilir.bide benim burda kargo imkanım yoktu aklıma taksi tutmak geldi istediğim vakitte götürmüştü aklında bulunsun
madem sınavın da var daha basit bi hazırlık yap,sonraya sakla hevesini,biriktir biriktir söylemefırsat olunca yaparsın.sürprizlerin de sonu gelir diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?