sizce çok mu basit ?:)

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.324
En iyi cevaplar
1
53.319
798
32
Merhaba arkadaşlar okuduğunuz için şimdiden teşekkür ederim.

Sevgilimin doğum gününe sadece bir hafta kaldı bende bunun için plan yaptım sevgilimin ablası ile ortak düşündük aslında sevgilim bir kaç hafta önce kendine yeni bir cüzdan alacağını ama fırsat bulamadığından bahsetmişti hala alamadı bende doğum günü hediyesi bu yıl cüzdan almaya karar verdim ama onu biraz şaşırtmak istiyorum internette ve bir avmde gördüm kavanozun içinde renkli kağıtlarda güzel anlamlı cümleler filan yazıyordu bende bunu satın almak ve başkasının cümlelerini kullanmak yerine kendim yapmaya karar verdim bu süprizimi hazırlıyım kargo ya vericem aynı şehirdeyiz ama olsun degişiklik olur süpriz olur diye düşündüm onu iş yerine yollıcam ama doğum gününden bir gün önce filan unutmuş gibi yapıcam hiç bir şey söylemicem zaten o günde 2 tane sınavım var inandırıcı olur diye düşündüm sonra ben sınavdan çıktıktan sonra pastasını alıcam ablası ile buluşup iş yerine süpriz yapmaya gidicez ama o kavanozdaki hediyemi bizden önce mi eline ulaşmasını sağlasam sonra mı karar veremedim bana sanki çok basit gibi geliyor fakat aklıma da başka birşey gelmiyor sizce basit bir süpriz mi arkadaşlar

Hediyenin basiti olmaz bence senin yazman daha güzel el emeği şeyler daha kıymetlidir bence:)
İş yerine yollanması sorun olmaz mı? Ben mesela hiç hoşlanmam iş yerime çiçek, hediye vs yollanmasını. Eğer bu konuda sorun yoksa yapın.
Kavanoz hediyesi önce ulaşırsa devamının geleceğini tahmin edebilir bence sonra ulaşsın...

bence kavanozu siz verin önceden giderse anlar süprizi kalmaz.baş başa kalınca verirsiniz.her gün bir tanesini okumanı istiyorum dersin tabi romantik bi şekilde dersin:9:
yalnız iş yerine gidecekseniz ne kadar müsait bunu biliyor musunuz.gittiğinizde yoğun vs.. olabilir mi.ters tepmesin sonra.

bence güzel bir hediye ama kavanoz siz gittikten sonra gelse daha iyi olur sizden önce eline geçerse sürprizinizin anlamı kalmaz

Cüzdan bence sevgili için basit bi'hediye gibi en azından üstüne isminin baş harflerini yaptırın daha özel olur.
Tabii bu benim düşüncem:44:

Hediyenin basiti olmaz bence senin yazman daha güzel el emeği şeyler daha kıymetlidir bence:)
İş yerine yollanması sorun olmaz mı? Ben mesela hiç hoşlanmam iş yerime çiçek, hediye vs yollanmasını. Eğer bu konuda sorun yoksa yapın.
Kavanoz hediyesi önce ulaşırsa devamının geleceğini tahmin edebilir bence sonra ulaşsın...
cevabınız için teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum hediyenin basiti olmaz hediye ler içime sindi çünkü kendide almak istiyordu ya cüzdanı o yüzden ihtiyacı olan şeyi aldıgımı düşünüyorum iş yerine yollamaya gelecek olursak sanmıyorum sorun olmaz canım :)
ama ben iş yerine gitmek yerine daha farklı birşeyler bulmak istiyordum başaramıyorum :( aklıma birşey gelmiyor

Son düzenleme:
Cüzdan bence sevgili için basit bi'hediye gibi en azından üstüne isminin baş harflerini yaptırın daha özel olur.
Tabii bu benim düşüncem:44:

olabilir hiç aklıma gelmemişti bir düşüniyim teşekkür ederim:)

bence güzel bir hediye ama kavanoz siz gittikten sonra gelse daha iyi olur sizden önce eline geçerse sürprizinizin anlamı kalmaz

bende öyle düşünmüştüm emin olmak istedim canım çok teşekkür ederim inşallah kargo şirketiyle bunu ayarlıcam:)

bence kavanozu siz verin önceden giderse anlar süprizi kalmaz.baş başa kalınca verirsiniz.her gün bir tanesini okumanı istiyorum dersin tabi romantik bi şekilde dersin:9:
yalnız iş yerine gidecekseniz ne kadar müsait bunu biliyor musunuz.gittiğinizde yoğun vs.. olabilir mi.ters tepmesin sonra.

iş yerine gitme konusunda sorunum yok canım bazen süpriz diye gidiyorum mutlu oluyor sesinden gülümsemesinden anlıyorum hatta hep gel arkandan bir sürü müşteri geliyor dio bende bakıyorum cidden 5 dkka konuşamıyoruz kalabalıklaşıyor:)

ben de geçen sene eşime kavanozda 100 dilde doğum günün kutlu olsun yazılı kalpler yapmıştım.internetten buldum kendi el yazımla yazdım.tüm kalpler maviydi türkçe olanı kırmızı yapıp en üste koydum.kavanozu da nazar boncuk sticker ve mavi kurdele ile süsledim.çok güzel olmuştu.cüzdan işine gelince arkadaşın dediği gibi isme özel olabilir.ben de isme özel kalem ve kutusu hediye etmiştim.bi de onun doduğu güne ait ayrıntıları wordte renkli resimli kitapçık gibi hazırlayıp vermiştim.doğduu günün hürriyet gazetesinin manşeti ,doğduğu yıl şampiyonluk vs. gibi

ben de geçen sene eşime kavanozda 100 dilde doğum günün kutlu olsun yazılı kalpler yapmıştım.internetten buldum kendi el yazımla yazdım.tüm kalpler maviydi türkçe olanı kırmızı yapıp en üste koydum.kavanozu da nazar boncuk sticker ve mavi kurdele ile süsledim.çok güzel olmuştu.cüzdan işine gelince arkadaşın dediği gibi isme özel olabilir.ben de isme özel kalem ve kutusu hediye etmiştim.bi de onun doduğu güne ait ayrıntıları wordte renkli resimli kitapçık gibi hazırlayıp vermiştim.doğduu günün hürriyet gazetesinin manşeti ,doğduğu yıl şampiyonluk vs. gibi

onuda görmüştüm oda çok güzeldi bence hediyeler konusunda kararımı verdim de bu iş yerine gitmek bana basit geliyor içime sinmedi gitti başka birşeyler bulmaya çalışıyorum ama başarısızım canım teşekkür ederim ilgine:)

benim eşimin de doğumgününe 10 gün var ben de sürpriz bişiler arıyorum.ben yaratıcıyımdır bişiler buluyorum da çok üşeniyorum bu aralar:))
hediyesini beraber aldık.istedii ayakkabı vardı.
aslında yemeğe çıkabilirsiniz menüde size özel yazılar olabilir.yemek tabağına bile yazı yazdırırım ben çatlağımdır:52:.sonra pasta gelebilir.bide benim burda kargo imkanım yoktu aklıma taksi tutmak geldi istediğim vakitte götürmüştü aklında bulunsun:34:

benim eşimin de doğumgününe 10 gün var ben de sürpriz bişiler arıyorum.ben yaratıcıyımdır bişiler buluyorum da çok üşeniyorum bu aralar:))
hediyesini beraber aldık.istedii ayakkabı vardı.
aslında yemeğe çıkabilirsiniz menüde size özel yazılar olabilir.yemek tabağına bile yazı yazdırırım ben çatlağımdır:52:.sonra pasta gelebilir.bide benim burda kargo imkanım yoktu aklıma taksi tutmak geldi istediğim vakitte götürmüştü aklında bulunsun:34:

internette görmüştüm çok şık bir masa hazırlamışlar şaraplar mezeler yemekler harikaydı masa renkli balonları şişirmişler tavana yapışmış hepsi ama oda dolusuydu iplerle baglamışlar her ipede bir tane resim tutturmuşlar harikaydı aslında imkanım olsa çok isterdim ev lazım onun için evimde yokki :) evleniyim hemen yapıcam valla doğum gününün oldugu günde 2 tane sınavım var yanı çok karışık bir gün olacak ne gariptirki doğru düzgünde para biriktirmemişim neyime güvendim anlamadım gitti:(

madem sınavın da var daha basit bi hazırlık yap,sonraya sakla hevesini,biriktir biriktir söyleme:52::52::52: fırsat olunca yaparsın.sürprizlerin de sonu gelir diye korkuyorum:37:

madem sınavın da var daha basit bi hazırlık yap,sonraya sakla hevesini,biriktir biriktir söyleme:52::52::52: fırsat olunca yaparsın.sürprizlerin de sonu gelir diye korkuyorum:37:

hımmm valla bu çok iyi bir fikir :) hoşuma gitti canım ben çok severim süpriz yapmayıda bana yapılmasınıda geçen yıl dıpum günümde çalışıyordum yaz tatiliydi iş yerime çiçek yollamıştı oda çalışıyordu işten izin alıp gelmişti çok mutlu olmuştum o gün bu söylediklerimi yappıp tüm hevesimi daha sonraya saklıyım :) ama o gün söylerim herşey bu kadar degil diye bu kadar sanmasın

Son düzenleme:
Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back