Gebeliğe Hazırlık Sizce çok mu acele ediyorum ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Santavikki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2020
33
7
1
34
7 yaşında çocuğum var. 4 aydır tekrar çocuk düşünüyoruz. İlk ay kimyasal gebelik yaşadım ondan beridir yani 3 aydır olmuyor doktora gittim yumurtalıklarda birşey yokmuş tüpleri tıkalı olabilirmiş... Sizce çok mu acele ediyorum. Bu arada kimyasal dan sonra adet kanım çok fazla oluyor neden ki...

Bence cok acele ediyorsun. 3 ay 3 deneme demektir normal bence her kimyasal geçireninde tüpleri tıkalı olmuyor saglıksız bebek tutanamamıştır

Öyle mi dersiniz... Ne biliyim 31 yaşındayım. Kimyasaldan sonrada adet olurken kasıklarımda sanki taş varmış gibi oluyor. Belim bükülüyor. Ama normalde göğüslerim şişerdi öncesinde hep o geçti. Çok tedirginim

Kimyasal gebelik aslında düşükte sayılmaz adet maalesef kanda beta hgc hormonu yükselmeye başlar ve adet tarihiniz mesela 1 hafta geçtikten sonra bu hormon değeri düşer adet kanamanız başlar düşükte sayılmaz bence doktora gidin gerekli tedavinizi olun ben bir düşük yaptım kürtaj oldum ve ikinci gebeliğim gene düşük riskim var Zaten rahimde bir kürtaj işlemi olmadığı için bu sizi etkilemez

Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah

Doktorlar hsg çekimi diyor yani sizce çektirmemi miyim çokta beklemeden

Aynen dediğiniz gibi yapacağım. Başka bir doktora randevu aldım bakalım o söyleyecek.
Doktorda önemli bende ilk düşüğümden sonra değiştirdim bana hiç yardımcı olmadı en azından düşük önleyici iğne olabilirdi ve bana tedavisiz bebeğin olmaz dedi şimdiki doktorum çok iyi gittik ve ben tedavi olmadan hamile kaldım doktor çok önemli

Doktorunuz kim acaba ben de doktor arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…