Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
On gündür geçiyor canım ama benim düzensiz hep geçiyorBence var hayırlı olsun son adet tarihin ne zaman
Anladım kuzum bana var gibi geldi Bi kan ver istersenOn gündür geçiyor canım ama benim düzensiz hep geçiyor
Öyle yapıcam teşekkür ederimAnladım kuzum bana var gibi geldi Bi kan ver istersen
Rica ederimÖyle yapıcam teşekkür ederim ❤
Hamilesiniz sanki çizgiyi bende gördüm yaşınız da 19 muş genç anne ne güzelEki Görüntüle 2579445 Arkadaşlar merhaba t harfinden sonra kırmızılık var çizgi değil de kırmızılık sizce böyle olup hamile olan var mi daha önce de test yaptım ama hiç kırmızılık olmazdı
Aynen 19 yaşındayım İki yıldır evliyim :) şanlıurfalıyım maalesef iki kere düşük yaptımHamilesiniz sanki çizgiyi bende gördüm yaşınız da 19 muş genç anne ne güzel![]()
Yaaa çok üzüldüm canim benim yaAynen 19 yaşındayım İki yıldır evliyim :) şanlıurfalıyım maalesef iki kere düşük yaptım
Ay inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınYaaa çok üzüldüm canim benim yabende 21 yaşındayım 9 aydır evliyim bende çok şükür düşük olmadi ama daha hamile de kalamadım bi sıkıntım da yok bakalim bu aya umudum inşallah
Acaba bende var mı sabah yaptım çok merak ediyorum
[/QUOT
Gunun gecti de mi yaptin canm
Amin kuzumAy inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
Fotoğraf aşırı bulanık.Eki Görüntüle 2579445 Arkadaşlar merhaba t harfinden sonra kırmızılık var çizgi değil de kırmızılık sizce böyle olup hamile olan var mi daha önce de test yaptım ama hiç kırmızılık olmazdı
Bence var ya çok belirginAcaba bende var mı sabah yaptım çok merak ediyorum![]()
Fazla idrar mı damlattın acaba çok dağılmış gibi sanki tekrarlama şansın var mıAcaba bende var mı sabah yaptım çok merak ediyorum![]()
Test bozuk gibi cnm.Acaba bende var mı sabah yaptım çok merak ediyorum![]()