• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sizce çizgi var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nurade

Bekliyorduuuu🙄
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2020
415
471
53
24
5723476B-73E8-40A8-BC07-EF4CDB7E14CF.jpeg
Arkadaşlar merhaba t harfinden sonra kırmızılık var çizgi değil de kırmızılık sizce böyle olup hamile olan var mi daha önce de test yaptım ama hiç kırmızılık olmazdı

Eki Görüntüle 2579445 Arkadaşlar merhaba t harfinden sonra kırmızılık var çizgi değil de kırmızılık sizce böyle olup hamile olan var mi daha önce de test yaptım ama hiç kırmızılık olmazdı
Hamilesiniz sanki çizgiyi bende gördüm yaşınız da 19 muş genç anne ne güzel 🤷🏻‍♀️😂

Aynen 19 yaşındayım İki yıldır evliyim :) şanlıurfalıyım maalesef iki kere düşük yaptım
Yaaa çok üzüldüm canim benim ya 😣😣 bende 21 yaşındayım 9 aydır evliyim bende çok şükür düşük olmadi ama daha hamile de kalamadım bi sıkıntım da yok bakalim bu aya umudum inşallah

Acaba bende var mı sabah yaptım çok merak ediyorum 🙁

Eklentiler

• Screenshot_20200121-120432_Gallery.jpg
    Screenshot_20200121-120432_Gallery.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 69
Yaaa çok üzüldüm canim benim ya 😣😣 bende 21 yaşındayım 9 aydır evliyim bende çok şükür düşük olmadi ama daha hamile de kalamadım bi sıkıntım da yok bakalim bu aya umudum inşallah
Ay inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın🤲🏻

Bence var o zaman canm testi gun icinde tekrar rt varsa adet olmazsan insallah yarin bi kan ver

Back