- 14 Mart 2018
- 3.436
- 3.639
- 133
- Konu Sahibi Denizyildizi_444
-
Sizin testiniz duruyor mu hala atabilir misiniz resmini acaba yanlis anlamayin ilk olunca merak ediyorum.
Allah analib babali buyutsun.Bak canımm kaldıkça bu hali aldı. İlk hali neredeyse yok gibiydi hatta kör olmuştum bakarken
2 gpn sonra tekrarla istersen canım küçük olduğu için siliktir belki.. Şimdiden hayırlı olsunAdetime 4 gun var.
Canım ne olur üzülme Allah ın bi bildiği vardır . Nasipte varsa gelir bulur seni bol bol dua et . Umudunu kaybetme. Bende adetime 4 gün var sabah yaptım testi negatif ama bu yaşıma rağmen umutluyum olacak inanıyorum.Bu sabah test yaptim ve yok kizlar. Dun neden cikti bilmiyorum ama bu sabah yok.
Bence var baya belli yarında yapAdete 4 gün var ilk idrar değil sizce bir şey var mi?Eki Görüntüle 2257854
Kimyasal olabilirmi acaba bilmemki. Neden böyle birşey oldu ben sadece kimyasalda yaşadım böyle birşeyiGorup de gormemmek beni uzdu bu nasil olabiliyor
Artik bilmiyorum sali adet olmam lazim olmazsam crs giderim pozitif ciksa pzt gidecektim.Heme. Umutsuzluğa kapılma. Bazen göstermeyebiliyor. Senin yüklediğin testte basbaya çizgi var. Bence kesin hamilesin tebrik ederim. Takma bu sabahki teste. Tekrar yaparsın
Bugun yaptim canim cikmadi.Bence var baya belli yarında yap
Kimyasal oldugunu nasil anlarim. 1 gunde gider mi cizgi kimyasal oluncaKimyasal olabilirmi acaba bilmemki. Neden böyle birşey oldu ben sadece kimyasalda yaşadım böyle birşeyi
Ben adet kanamasıyla attım ama adetim 4 gün gecikti üç gün yada dört gün kala silik çizgiyi gördüm bir kaç gün daha görmedim sadece döllenmiş Rahime gelmiş duvara yapışamamış ve bunu bir çok kadın anlamadan yaşıyormuşKimyasal olunca kanama olmaz mi ben de henuz olmadi.
4 gun kala silik cizgiyi gordunuz sonra bir daha silik cizgi cikmadi mi benim gibi bos mu cikti. Testler ertesi gunden itibaren bosmuyduBen adet kanamasıyla attım ama adetim 4 gün gecikti üç gün yada dört gün kala silik çizgiyi gördüm bir kaç gün daha görmedim sadece döllenmiş Rahime gelmiş duvara yapışamamış ve bunu bir çok kadın anlamadan yaşıyormuş
Yok bir kaç gün öyle silikti ama seninki kadar belirgin değildi4 gun kala silik cizgiyi gordunuz sonra bir daha silik cizgi cikmadi mi benim gibi bos mu cikti. Testler ertesi gunden itibaren bosmuydu
4 gun kala silik cizgiyi gordunuz sonra bir daha silik cizgi cikmadi mi benim gibi bos mu cikti. Testler ertesi gunden itibaren bosmuydu
O zaman benim farkli durum sanirim.Son işte 4 gün geçtikten sonra sabah yaptığımda hiç yoktu çizgi çok ağladım o akşamda adet oldum ama çok yoğundu adetim çok parçalıydı
Bekle bakalım birazO zaman benim farkli durum sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?