Gebeliğe Hazırlık Sizce Cizgi Var Mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizin testiniz duruyor mu hala atabilir misiniz resmini acaba yanlis anlamayin ilk olunca merak ediyorum.

Bak canımm kaldıkça bu hali aldı. İlk hali neredeyse yok gibiydi hatta kör olmuştum bakarken 🙃🙃

Eklentiler

• IMG_20190412_220826.jpg
    IMG_20190412_220826.jpg
    206,8 KB · Görüntüleme: 91
Canım var gibi gözüküyor olmasa hiç bise çıkmazdı bide erken diye böyle silik kan testi yaptır ve sonucu bizlerle paylaş hadi hayirlisi:)

Bu sabah test yaptim ve yok kizlar. Dun neden cikti bilmiyorum ama bu sabah yok.
Canım ne olur üzülme Allah ın bi bildiği vardır . Nasipte varsa gelir bulur seni bol bol dua et . Umudunu kaybetme. Bende adetime 4 gün var sabah yaptım testi negatif ama bu yaşıma rağmen umutluyum olacak inanıyorum.

Heme. Umutsuzluğa kapılma. Bazen göstermeyebiliyor. Senin yüklediğin testte basbaya çizgi var. Bence kesin hamilesin tebrik ederim. Takma bu sabahki teste. Tekrar yaparsın

Ben adet kanamasıyla attım ama adetim 4 gün gecikti üç gün yada dört gün kala silik çizgiyi gördüm bir kaç gün daha görmedim sadece döllenmiş Rahime gelmiş duvara yapışamamış ve bunu bir çok kadın anlamadan yaşıyormuş
4 gun kala silik cizgiyi gordunuz sonra bir daha silik cizgi cikmadi mi benim gibi bos mu cikti. Testler ertesi gunden itibaren bosmuydu

Back