- Konu Sahibi Denizyildizi_444
Adete 4 gün var ilk idrar değil sizce bir şey var mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet var cizgi.. resimde boyleyse gercekte daha cok bellidir.. hemen bir kan verin beta hcg degerini ogreninAdete 4 gün var ilk idrar değil sizce bir şey var mi?Eki Görüntüle 2257854
Ogleyi gecti o nedenle kan pztsine kalir. Yarin sabah tekrar deneyecem.Evet var cizgi.. resimde boyleyse gercekte daha cok bellidir.. hemen bir kan verin beta hcg degerini ogrenin
Acilde de bakiyorlar muayene diye gir doktora durumu anlat direk kan aliyor zatenOgleyi gecti o nedenle kan pztsine kalir. Yarin sabah tekrar deneyecem.
Tesekkurler ben inanamiyorum da. Cikmaz drmi bubcizgi hamile olmadan oyle belli degil mi cizgihayırlı olsun var gibi
Tesekkurler ben inanamiyorum da. Cikmaz drmi bubcizgi hamile olmadan oyle belli degil mi cizgi
2 sinde yumurtladim. Pzt gunu 13. Gun olacak. Pzt kan yaptiracam. Yarin sabah tekrar idrar yapacam.Var silik bi çizgi. Yumurtlamanızın üstünden kaç gün geçti? Çatladığı günü test ile takip ettiyseniz 10 gün geçtiyse çıkar kanda. 11.günde ortalama 10 falan çıkar değer
Adetime 4 gun var.Çok silik var canım.
Kaç gün geçmişti adetin
Var canm hayırlı olsunAdetime 4 gun var.
Adete 4 gün var ilk idrar değil sizce bir şey var mi?Eki Görüntüle 2257854
İlk yarin sabah yapacam insallah yine cikar cizgi.Var canm hayırlı olsunilkmi
Sizin testiniz duruyor mu hala atabilir misiniz resmini acaba yanlis anlamayin ilk olunca merak ediyorum.Bence var. Benimde adete 4 kala böyle hatta daha silik çıktı. Hadi hayırlısı inşaAllah![]()