Sizce ciddimi evlenmek mi istiyor?

20 lı yaslarında bı mahalle ergeni canlandı gözumde belkı cıddı ama boyle bı adamla ömur gecmez uzak dur derım

Hic bisy anlamadim.
Lutfen toparlayin yazinizi zahmet olmazsa.
Boylece yardim etmek daha kolaylasir.
Harfler yurulmus, noktalar yanlis yerde..

Ayy evet ya :KK70: neyse, instagramda takip ettiğim memet ali diye karakterimsi bişey vardı, konuşmalar aynı onun konuşmaları :KK70:

Oglan kizi sevmis demis ki seni seviyorum kizda demis inanmiyorum bana askini goster demis oglan askini gostermis kiz cok etkilenmis birlikte cok mutlu olmuslar :KK53:

hiç görüşmedim :KK70:

Yalan soyleme gorusmussun iste.

Pipisini gormek yetiyordu bu isler icin sanirsam.

resmimi ve başka yerleri istemişti bende göndermedim. oda gönderirim sonra bende kendi yüz resmimi demişti.

Onemli kismi gondermis gerisini napican :confused:

numaram her yerde olduğu için :S

Numaranizin heryerde oldugunu biliyorsunuz ama hattinizi degistirmek akliniza gelmiyor. Ilginc.

seni seviyorum diyodu en son insan olduğun için seviyorum dedi. ya ciddiyim fake make değil

Insan olarak mi seviyor? Icimden bir ses bu adam ilk defa bir insanla iliski kuruyor diyor.

sonradan yok kızlara bakmıyorum. burda kaç üniversite kaç lise var dedi. yuvam olsun çocuklarım olsun ağlıcam filan dedi telefonda. ne yapayım kime diyim everesin beni filan dedi. daha önce başka cnsel konuşacak arkadaşın yokmu dedi . o tür konuşuncada küfür ediyo. arada. bana bşlrken.

Siz everilmissiniz haberiniz yok. Bir tek yan yana gelmeniz kalmis.

Bu arada evlenirseniz falan vesikalik yerine bi taraflarini cekip vermesin bu herif :KK70:

bu konu gerçek mi? eğer bu konu gerçekse tüm fake konulardan özür diliyorum onlara haksızlık etmişim

yani bu tarz konuşan yazan ve şeyini göseren bi adamla evlilik düşünen biri olamaz dimi

Neden oyle diyorsun? Genclerin niyeti ciddi. Hayirlisiyla yuva kurmak niyetleri. :KK53:

:KK70: ayni yerde ben de takildim

Yok ya ben cozdum. Derin konular biz anlamayiz :KK51:

X