- 30 Aralık 2009
- 22.684
- 88.285
- 40
- Konu Sahibi NehirMehir
Hahah seni bir tek yatakta üzerim dedi ha :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam sapik ne evlenmek istemesi.cnsl konuşunca elime geçme yada elime geçersin diyor.
Cok guldummmkimse kimseye kolay kolay şeyini göstermiyor. adam son derece ciddi bence değerlendir
ayni yerde ben de takildimBilgili bilgi veriyodu...
Beynim yandi...
numaram her yerde olduğu için :S
Ayy evet ya neyse, instagramda takip ettiğim memet ali diye karakterimsi bişey vardı, konuşmalar aynı onun konuşmaları
hiç görüşmedim
resmimi ve başka yerleri istemişti bende göndermedim. oda gönderirim sonra bende kendi yüz resmimi demişti.
numaram her yerde olduğu için :S
seni seviyorum diyodu en son insan olduğun için seviyorum dedi. ya ciddiyim fake make değil
sonradan yok kızlara bakmıyorum. burda kaç üniversite kaç lise var dedi. yuvam olsun çocuklarım olsun ağlıcam filan dedi telefonda. ne yapayım kime diyim everesin beni filan dedi. daha önce başka cnsel konuşacak arkadaşın yokmu dedi . o tür konuşuncada küfür ediyo. arada. bana bşlrken.
bu konu gerçek mi? eğer bu konu gerçekse tüm fake konulardan özür diliyorum onlara haksızlık etmişim
yani bu tarz konuşan yazan ve şeyini göseren bi adamla evlilik düşünen biri olamaz dimi
ayni yerde ben de takildim