- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 36
-
- Konu Sahibi NehirMehir
sonradan yok kızlara bakmıyorum. burda kaç üniversite kaç lise var dedi. yuvam olsun çocuklarım olsun ağlıcam filan dedi telefonda. ne yapayım kime diyim everesin beni filan dedi. daha önce başka cnsel konuşacak arkadaşın yokmu dedi . o tür konuşuncada küfür ediyo. arada. bana bşlrken.
okuyorum internette heryerde numaram bide televizyon kanallarında filan. dağıtılıyordu da
dikkat ette eline geçme o zaman yada istiyorsan geç sen bilirsin1 sene önce. numaramı bi erkekten almıştı. çocuk. 1 sene içinde ona pas verdim konuştuk filan. ilk başta işte etkileyici konuşuyodu. bilgili bilgi veriyodu. hayattan zaman sonra kız açık seçik geziyolar. can çekiyo diyodu ondan önce şyni attı. bi kere cnsel konuştuk onla sonra bıraktım cevap vermedim. zamanlar sonra konuştuk yakın olduk. konuşuyoduk yakın hala da öyle cinsel konuşuyoruz genellikle ama evlenmek istiyor. seni üzmem bi yatakta üzerim . filan diyodu Sana kötü bişey yapmam Allah şahit dedi. güvenmemen normal. kadın cinayetleri oluyo dedi evlenince aileyle de evlenirsin. giyimin yiyeceğin ailenden çıkar benden olur artık. dedi bide kıskanç. beni aldatırsan babanın evine gönderirim. dedi. evlenmek istiyor . acaba ciddi mi ? yinede 1 şans vermek istiyorum.
Mehmet Ali sensin dimi?
aile terbiyesi almış insanın da hali bir başka oluyorsülalemdeki kızlara anneme edicekti yok o annem filan tövbe dedi.
Bence konu sahibi mehmet aliha ha, çok orjinalmiş, gerçek mi bu ya? Bu arada profil resmini bitiyorum Harbikız
Kadesa,canım benim bakış açınca problem var tatlım. Bir adam ciddiyse yüzünden önce şeyinin resmini gönderir,bu aklının bir köşesinde yer etsin.karsina böyle biri cikmadiysa problem sendedir,kimse senle ciddi düşünmemistir...bu konu gerçek mi? eğer bu konu gerçekse tüm fake konulardan özür diliyorum onlara haksızlık etmişim
yani bu tarz konuşan yazan ve şeyini göseren bi adamla evlilik düşünen biri olamaz dimi
1 sene önce. numaramı bi erkekten almıştı. çocuk. 1 sene içinde ona pas verdim konuştuk filan. ilk başta işte etkileyici konuşuyodu. bilgili bilgi veriyodu. hayattan zaman sonra kız açık seçik geziyolar. can çekiyo diyodu ondan önce şyni attı. bi kere cnsel konuştuk onla sonra bıraktım cevap vermedim. zamanlar sonra konuştuk yakın olduk. konuşuyoduk yakın hala da öyle cinsel konuşuyoruz genellikle ama evlenmek istiyor. seni üzmem bi yatakta üzerim . filan diyodu Sana kötü bişey yapmam Allah şahit dedi. güvenmemen normal. kadın cinayetleri oluyo dedi evlenince aileyle de evlenirsin. giyimin yiyeceğin ailenden çıkar benden olur artık. dedi bide kıskanç. beni aldatırsan babanın evine gönderirim. dedi. evlenmek istiyor . acaba ciddi mi ? yinede 1 şans vermek istiyorum.
Adam çok haşinim demiş uuu beybiiiseni bi tek yatakta üzerse daha ne istiyorsun
wuuhhuuuudiyorum...
( bu kadar açık saçık yazmak da nedir)
evli misin diye sormuştum. bide her an arıyor . evli olsam ne işim olur her an seni arıyım kadın çıkmaz mı telefona niye arıyosun diye kocamı dedi.
Kadesa,canım benim bakış açınca problem var tatlım. Bir adam ciddiyse yüzünden önce şeyinin resmini gönderir,bu aklının bir köşesinde yer etsin.karsina böyle biri cikmadiysa problem sendedir,kimse senle ciddi düşünmemistir...
Zaten adam saygılı bir kişilik anaya baciya küfür etmiyor. Tek sorunu yatakta üzer ama o da sorun değil erkek sonuçta katlanican kardeş.
Konu Sahibesi Bu yağız delikanlıyı kaçırma derim. Yakasına yapış asla birakma
yuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh birde gelmiş ciddi mi diye soruyorsun allahıım yarabbiiiim kara cahil misiinnnnn ?1 sene önce. numaramı bi erkekten almıştı. çocuk. 1 sene içinde ona pas verdim konuştuk filan. ilk başta işte etkileyici konuşuyodu. bilgili bilgi veriyodu. hayattan zaman sonra kız açık seçik geziyolar. can çekiyo diyodu ondan önce şyni attı. bi kere cnsel konuştuk onla sonra bıraktım cevap vermedim. zamanlar sonra konuştuk yakın olduk. konuşuyoduk yakın hala da öyle cinsel konuşuyoruz genellikle ama evlenmek istiyor. seni üzmem bi yatakta üzerim . filan diyodu Sana kötü bişey yapmam Allah şahit dedi. güvenmemen normal. kadın cinayetleri oluyo dedi evlenince aileyle de evlenirsin. giyimin yiyeceğin ailenden çıkar benden olur artık. dedi bide kıskanç. beni aldatırsan babanın evine gönderirim. dedi. evlenmek istiyor . acaba ciddi mi ? yinede 1 şans vermek istiyorum.