Sizce ciddimi evlenmek mi istiyor?

DM9gVo.png

Mehmet Ali sensin dimi?

sonradan yok kızlara bakmıyorum. burda kaç üniversite kaç lise var dedi. yuvam olsun çocuklarım olsun ağlıcam filan dedi telefonda. ne yapayım kime diyim everesin beni filan dedi. daha önce başka cnsel konuşacak arkadaşın yokmu dedi . o tür konuşuncada küfür ediyo. arada. bana bşlrken.

Nerde yaşıyosunuz siz?

1 sene önce. numaramı bi erkekten almıştı. çocuk. 1 sene içinde ona pas verdim konuştuk filan. ilk başta işte etkileyici konuşuyodu. bilgili bilgi veriyodu. hayattan zaman sonra kız açık seçik geziyolar. can çekiyo diyodu ondan önce şyni attı. bi kere cnsel konuştuk onla sonra bıraktım cevap vermedim. zamanlar sonra konuştuk yakın olduk. konuşuyoduk yakın hala da öyle cinsel konuşuyoruz genellikle ama evlenmek istiyor. seni üzmem bi yatakta üzerim . filan diyodu Sana kötü bişey yapmam Allah şahit dedi. güvenmemen normal. kadın cinayetleri oluyo dedi evlenince aileyle de evlenirsin. giyimin yiyeceğin ailenden çıkar benden olur artık. dedi bide kıskanç. beni aldatırsan babanın evine gönderirim. dedi. evlenmek istiyor . acaba ciddi mi ? yinede 1 şans vermek istiyorum.
dikkat ette eline geçme o zaman yada istiyorsan geç sen bilirsin:p

çok başarısız bir fake konu açan ergen:KK53:

Google translate cevirisi gibi masallah
Genel olarak bu adamdan bir cacik olmaz gum diye cinsellik mi konusulurmus? Daha dun bir bugun iki yani

bu konu gerçek mi? eğer bu konu gerçekse tüm fake konulardan özür diliyorum onlara haksızlık etmişim

yani bu tarz konuşan yazan ve şeyini göseren bi adamla evlilik düşünen biri olamaz dimi
Kadesa,canım benim bakış açınca problem var tatlım. Bir adam ciddiyse yüzünden önce şeyinin resmini gönderir,bu aklının bir köşesinde yer etsin.karsina böyle biri cikmadiysa problem sendedir,kimse senle ciddi düşünmemistir...

Zaten adam saygılı bir kişilik anaya baciya küfür etmiyor. Tek sorunu yatakta üzer ama o da sorun değil erkek sonuçta katlanican kardeş.

Konu Sahibesi Bu yağız delikanlıyı kaçırma derim. Yakasına yapış asla birakma

1 sene önce. numaramı bi erkekten almıştı. çocuk. 1 sene içinde ona pas verdim konuştuk filan. ilk başta işte etkileyici konuşuyodu. bilgili bilgi veriyodu. hayattan zaman sonra kız açık seçik geziyolar. can çekiyo diyodu ondan önce şyni attı. bi kere cnsel konuştuk onla sonra bıraktım cevap vermedim. zamanlar sonra konuştuk yakın olduk. konuşuyoduk yakın hala da öyle cinsel konuşuyoruz genellikle ama evlenmek istiyor. seni üzmem bi yatakta üzerim . filan diyodu Sana kötü bişey yapmam Allah şahit dedi. güvenmemen normal. kadın cinayetleri oluyo dedi evlenince aileyle de evlenirsin. giyimin yiyeceğin ailenden çıkar benden olur artık. dedi bide kıskanç. beni aldatırsan babanın evine gönderirim. dedi. evlenmek istiyor . acaba ciddi mi ? yinede 1 şans vermek istiyorum.

Kurduğunuz cümleler pek anlaşılmıyor ama siz neden gğvenmedğiniz bir erkek hakkında hala düşünüyorsunuz.

evli misin diye sormuştum. bide her an arıyor . evli olsam ne işim olur her an seni arıyım kadın çıkmaz mı telefona niye arıyosun diye kocamı dedi.

Ben de içimden gelenleri yazmak istiyorum ama kesin atılırırm burdan:))))Eğitim-öğrenim durumunuz hakkında tahminim bile yok ama aklınızı başınıza toplayın bence. Gerçi ben fake konu olduğunu düşünüyorum ama neyse:)

Kadesa,canım benim bakış açınca problem var tatlım. Bir adam ciddiyse yüzünden önce şeyinin resmini gönderir,bu aklının bir köşesinde yer etsin.karsina böyle biri cikmadiysa problem sendedir,kimse senle ciddi düşünmemistir...

Zaten adam saygılı bir kişilik anaya baciya küfür etmiyor. Tek sorunu yatakta üzer ama o da sorun değil erkek sonuçta katlanican kardeş.

Konu Sahibesi Bu yağız delikanlıyı kaçırma derim. Yakasına yapış asla birakma

hahahah :)

keşke benimde bundan olsa

yuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh birde gelmiş ciddi mi diye soruyorsun allahıım yarabbiiiim kara cahil misiinnnnn ?

Yüzünü göstermedi ama şeyini gösterdi , ciddi düşünüyo yuvası olsun diye ağlıyo ,ama küfür ediyo küfür ederken ana bacı sövmüyo ,sizde hiç yüzünü görmeden evlenmek için düşünüyosunuz. :KK57:
Hayırlısı be gülüm çokta şaapmamak lazım:cool:

X