- 20 Ekim 2009
- 7.428
- 11.071
-
- Konu Sahibi NehirMehir
1 sene önce. numaramı bi erkekten almıştı. çocuk. 1 sene içinde ona pas verdim konuştuk filan. ilk başta işte etkileyici konuşuyodu. bilgili bilgi veriyodu. hayattan zaman sonra kız açık seçik geziyolar. can çekiyo diyodu ondan önce şyni attı. bi kere cnsel konuştuk onla sonra bıraktım cevap vermedim. zamanlar sonra konuştuk yakın olduk. konuşuyoduk yakın hala da öyle cinsel konuşuyoruz genellikle ama evlenmek istiyor. seni üzmem bi yatakta üzerim . filan diyodu Sana kötü bişey yapmam Allah şahit dedi. güvenmemen normal. kadın cinayetleri oluyo dedi evlenince aileyle de evlenirsin. giyimin yiyeceğin ailenden çıkar benden olur artık. dedi bide kıskanç. beni aldatırsan babanın evine gönderirim. dedi. evlenmek istiyor . acaba ciddi mi ? yinede 1 şans vermek istiyorum.
Niye normal degil canim bende onu anlamiyorum yani normal olan ne yada neyi konusucaz afedersin yatakta nasilsin oran nasil buran nasilmi yani ne ? Haftada yada ayda kac kere yaparizmi ? Ne yani anormal olan ne sence.konusulunca noluyo yada kendini ona göremi hazirliosun niye herseyi normalken anormal göruyosunuz al konusanlarida göruyorruz kiz ikinci gün yatakta sonrada okuyoruz burda yok hamilemiyim yok sevgilim cocugu kabul etmio vs vs canim normal olanlar bunlarmiBensunun ki normal değil ama 3 yıl konuşmamak da normal değil.
Şu an konuşuyor musunuz bari? :)
Evlensin bence,yüzünü görmeden şeyini gördüyseÖzet geçiyorum canım adamın yüzünü görmemiş ama şeyini görmüş ve evlenmek istiyor.
Niye küfür ediyo? Sende ona etsonradan yok kızlara bakmıyorum. burda kaç üniversite kaç lise var dedi. yuvam olsun çocuklarım olsun ağlıcam filan dedi telefonda. ne yapayım kime diyim everesin beni filan dedi. daha önce başka cnsel konuşacak arkadaşın yokmu dedi . o tür konuşuncada küfür ediyo. arada. bana bşlrken.
niye başka cinsel konuşcak arkadaşın yokmu diyorsonradan yok kızlara bakmıyorum. burda kaç üniversite kaç lise var dedi. yuvam olsun çocuklarım olsun ağlıcam filan dedi telefonda. ne yapayım kime diyim everesin beni filan dedi. daha önce başka cnsel konuşacak arkadaşın yokmu dedi . o tür konuşuncada küfür ediyo. arada. bana bşlrken.
ve bence sen o sapıksın ...konuya bak konuşmalara baksülalemdeki kızlara anneme edicekti yok o annem filan tövbe dedi.
En azından ana baci biliyo aferinsülalemdeki kızlara anneme edicekti yok o annem filan tövbe dedi.
ben çok küfür edince öyle dedi zamanındaaa
Merak ediyorum canım utanmasam ne konuştuklarını soracağımAnnem okuma sen bu konuyu bebisin etkilenicek hadi git sen
3 sene boyunca konuşmamak ay yazarken uzun geldi be canım
1 sene önce. numaramı bi erkekten almıştı. çocuk. 1 sene içinde ona pas verdim konuştuk filan. ilk başta işte etkileyici konuşuyodu. bilgili bilgi veriyodu. hayattan zaman sonra kız açık seçik geziyolar. can çekiyo diyodu ondan önce şyni attı. bi kere cnsel konuştuk onla sonra bıraktım cevap vermedim. zamanlar sonra konuştuk yakın olduk. konuşuyoduk yakın hala da öyle cinsel konuşuyoruz genellikle ama evlenmek istiyor. seni üzmem bi yatakta üzerim . filan diyodu Sana kötü bişey yapmam Allah şahit dedi. güvenmemen normal. kadın cinayetleri oluyo dedi evlenince aileyle de evlenirsin. giyimin yiyeceğin ailenden çıkar benden olur artık. dedi bide kıskanç. beni aldatırsan babanın evine gönderirim. dedi. evlenmek istiyor . acaba ciddi mi ? yinede 1 şans vermek istiyorum.