- 20 Ekim 2009
- 7.428
- 11.071
- Konu Sahibi NehirMehir
1 sene önce. numaramı bi erkekten almıştı. çocuk. 1 sene içinde ona pas verdim konuştuk filan. ilk başta işte etkileyici konuşuyodu. bilgili bilgi veriyodu. hayattan zaman sonra kız açık seçik geziyolar. can çekiyo diyodu ondan önce şyni attı. bi kere cnsel konuştuk onla sonra bıraktım cevap vermedim. zamanlar sonra konuştuk yakın olduk. konuşuyoduk yakın hala da öyle cinsel konuşuyoruz genellikle ama evlenmek istiyor. seni üzmem bi yatakta üzerim . filan diyodu Sana kötü bişey yapmam Allah şahit dedi. güvenmemen normal. kadın cinayetleri oluyo dedi evlenince aileyle de evlenirsin. giyimin yiyeceğin ailenden çıkar benden olur artık. dedi bide kıskanç. beni aldatırsan babanın evine gönderirim. dedi. evlenmek istiyor . acaba ciddi mi ? yinede 1 şans vermek istiyorum.
adam açıkça "BENDEN UZAK DUR" diyor.
canınıza eziyet istiyorsanız devam edin yok ben normal biriyle olmak isterim derseniz arkanıza bakmadan kaçın.
her şeyden önce riyakar. elin kızıyla cinsel içerikli sohbet yapıp namaza oruca hassasiyet gösteriyor
ayrıca nefsi pis. açık giyiniyorlar canımız çekiyor vs terbiyesizliğin daniskası
aileydi şuydu buydu seni üzerim yok boşarım vay efendim kadın cinayetleri
tek kelimeyle bu kişi ruh hastası bir pislik