Sizce ciddimi evlenmek mi istiyor?

resmimi ve başka yerleri istemişti bende göndermedim. oda gönderirim sonra bende kendi yüz resmimi demişti.
Hee daha tipini bile görmedin ama şeyini gördün öyle mi?
Hayır recep ivedik tipli biri çıkarsa karşına?
Adam evli de olabilir.
Gerçekten saf mısın yoksa bizimle dalga mı geçiyorsun?

evli misin diye sormuştum. bide her an arıyor . evli olsam ne işim olur her an seni arıyım kadın çıkmaz mı telefona niye arıyosun diye kocamı dedi.

ondan sonra ciddi olamaz mı? fikri değişmiştir belki o yönde bakmıyodur

evli misin diye sormuştum. bide her an arıyor . evli olsam ne işim olur her an seni arıyım kadın çıkmaz mı telefona niye arıyosun diye kocamı dedi.
Çelişkili olduğun kısım
Numaramı erkekten aldı yazmışsın sonra tanımıyorum yazmışsın? Senin numaran tanımadığın kişilerden nasıl alınıyor merak konusu

okuyorum internette heryerde numaram bide televizyon kanallarında filan. dağıtılıyordu da

Ayy canim kıyamam seni arayan tek bu değildir o zaman, alıştığın için normal geliyor herhalde olaylar

Benim anladığımmm...
1 sene önce numaramı bir erkekten almıştı.: Kim bu adam, ne işi var telefon numarananın onda.
1 sene içerisinde buna pas verdim ve konuştuk. İlk başlarda etkileyici konuşuyordu. bilgiliydi.. bir zaman sonra kızlar açık seçik dolaşıyor insanın canı çekiyor diyordu: Nasıl yani, kızların açık seçik gezmesi bu adamın canını çektiriyorsa, sakın bulaşma derim bildiğin gazozcu nuri
Ondan önce şyni attı (şeyini derken herşeyinimi anlattı yoksa sapık resim felanmı attı) Töbe bismillahhhh
Bir kere cinsellik üzerine konuştuk, sonra cevap vermedim. İyi yapmışsın, ama adam seni bildiğin kullanıyor aklını başına devşir.
Bir süre daha konuştuk ve yakınlaştık.. Genellikle cinsellik hakkında konuşuyoruz ve evlenmek istiyor. beni üzmeyeceğini sadece yatakta üzeceğini söylüyor. Allahım sana geliyorum.. ve sen bu adama inandın mı sapığın yalancının önde gideni. yatakta üzerim ne demek ya ne pis bir herifmiş. hiç görmediği bir kıza bu söylenirmi.Adamın niyeti evlenmek değil. hiç boşuna hayal kurma.

Sana kötü birşey yapmam Allah şahit, güvenmemen normal, türkiyenin hali belli, kadın cinayetleri, töre, vb. şeyler oluyor
İşte ilk başta toplumsal olaylara karşı ne kadar duyarlıyım izlemi veriyor.ama onunda bunlardan kalan hiçbir eksik yanı yok. artık senide televizyonlarda görürsek hiç şaşmam.

Evlenince ailemlede evlenmiş olursun, bütün masraflarını karşılarım, artık ailenin değil benim olursun. Eğer beni aldatırsan baba evine yollarım: Yani ailem ne derse o olur gülüm demek istemiş adam, aslında evlenmeye niyeti yok, sadece sana bir sus payı, nasıl olsa cinsellikte yaşıyor daha ne olsun. bu kızı evlendirme yoluyla kandırırım hayatımı yaşarım demek istemiş.

acaba ciddi mi ? yinede 1 şans vermek istiyorum. Çok ciddi... adam ciddi olsa ilk önce utanmadan çekinmeden kendi yüzünü gösterir. ne oldugu belli değil. hadi sevgili oldunuz cinsellik yaşadınız tamam olabilir. ama bu nedir hiç tanımadığın bir adamla... Yol yakından dön derim. bu adam çok tehlikeli, sana birşey yapmasın, kapat numaranı, değiştir yeni numara al kendine ve kimseyede verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…