- 18 Şubat 2013
- 370
- 295
- 28
- Konu Sahibi NehirMehir
neresi fake konunun ? absürt olağan dışı ne var?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
resmimi ve başka yerleri istemişti bende göndermedim. oda gönderirim sonra bende kendi yüz resmimi demişti.
tanımadığın bi adam da senin numaran ne arıyor?Tanımadığın bir erkekten nasıl alacak numaranı?
Hee daha tipini bile görmedin ama şeyini gördün öyle mi?resmimi ve başka yerleri istemişti bende göndermedim. oda gönderirim sonra bende kendi yüz resmimi demişti.
neresi fake konunun ? absürt olağan dışı ne var?
Senin bu dar saf olman. Yumuşattım söylerken yoksa hakaretten ban yerdim.neresi fake konunun ? absürt olağan dışı ne var?
Niye aramasın ayol bedavadan sanal sex yapıyor adamevli misin diye sormuştum. bide her an arıyor . evli olsam ne işim olur her an seni arıyım kadın çıkmaz mı telefona niye arıyosun diye kocamı dedi.
Çelişkili olduğun kısımevli misin diye sormuştum. bide her an arıyor . evli olsam ne işim olur her an seni arıyım kadın çıkmaz mı telefona niye arıyosun diye kocamı dedi.
Ne iş yapıyorsun sen?numaram her yerde olduğu için :S
Niye?okuyorum internette heryerde numaram bide televizyon kanallarında filan. dağıtılıyordu da