Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri sizce buyur mu :(

senooo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
457
544
ablalarim 15 yaşındayım ve goguslerim çok küçük 75 büyük geliyo arkadaşlarımın büyük ve benimkini sutyenden bile gorseler oha çok küçük diyolar moralim daha da bozuluyo büyür diyolar ama ben umudumu kestim yazın masaj yapıyodum spor hareketleri yapiyodum iyi gelmişti ama şimdi okul dolayısıyla yapamıyorum büyür mü lütfen moralim bozuluyo arkadaşlarımınkini görünce

kızların kendi aralarında göğüslerine bakıp ''oha çok küçük'' demesi ne kadar çirkin bi düşünce!!
sen onlara ve öyle düşünenlere bakma..burda doğal ve yapabileceğin şeyleri az azda olsa yap 2-3 yıl sonra durum değişmezse o zaman düşünürsün..

18 yaşıma gelince silikon yaptırırım, tek kusurum o olsun de kapat çenelerini.. doğal yöntemleri falan boşver, başka şeylere odaklan. zamanı gelince bizler gibi ameliyat olursun olur biter.

Vallaha benim 15 e kadar büyüdü sonra büyümedi. Zaten 16 yaşından sonra göğüs gelişimi duruyormuş. benimde küçücük kaldı. silikon yaptırcam inşallah para bulursam bi ara 18 yaşımdayken hayıt tohumu çayı içtim bu formdan bulup. olumlu etkisi var biraz araştır ama saç dükülmesi yaptığı için bıraktım ben. bıraktıktan bi süre sonra geri söndüler tabi

daha da umudum tükendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…