Sizce burun estetiği yaptırmalı mıyım? (Resimli)

drwho_m

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
2
0
Burnum super duz ya da kalkik degil..sadece dudaklarim ince oldugu icin buyuk gozuktugunu dusunuyorum. Saglik acisindan hicbir problemim yok ve bu yuzden de ameliyat olmaya cekiniyorum.sirf biraz kuculecek,kaldirilacak diye o kadar para vermek ve sonrasinda saglik problemi yasama ihtimali beni korkutuyor..Cevremde bazi kisiler moralimi bozdu burnun onceden guzeldi buyuyunce niye sekli bozuldu,cok buyumus vs.diye.. sizin fikirlerinizi merak ediyorum.

Aynı durumu ben de yaşıyorum. Er ya da geç bu ameliyatı olacam ama başkaları istedi diye değil kendim için, özgüven ve sağlığım için.
Başkaların yorumlarına kulaklarını tıkayın onlar laf olsun torba dolsun diye konuşurlar, hiç karşıda ki insanın bu yoruma üzülüp bunalıma girebileceğini hesaplamazlar. İçiniz de ki sesi dinleyin, size en doğrusunu o söyleyecektir.

Takıntı haline geldiyse benim gibi yaptir ama bence sorun yok ben dudakddolgusu ve burun estetiği yaptiricam senin gibi sorunum ama ben takıntı haline getirdim

Kesinlikle yaptirmayin! Gayet guzel burnunuz var. zaten belli sorunlar olmadigi surece yaptirilmamasi kanaatindeyim. Cunku burnumuz devamli buyuyor estetigin benim icin korkularindan biri de 60 yasima gelebilirsem eger tabii, o zaman ne olacak estetikli burnuma. Tamam 10 sene iyi gitti diyelim sonrasinin garantisini kim verebilir? Boyle burunlara dokundurtmayin derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…