• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce bunun üzerine bakır boyasam nasıl olur?

TheQueeninthenorth

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
11.125
19.575
498
Kızlar saçlarımı yeni boyattım. Hemen kuaförde de bu resmi çektirdim. Fakat bu renk bana çok çiğ geldi, beklediğimden daha açık oldu. Bunun üzerine direk tarçın bakır boyatsam nasıl olur dersiniz, tutar mı? Aslında kızıl tonları düşünmüyordum ama uzun zamandır sarı tonları kullanıyorum, ilk defa değişik bir şey deneyeyim dedim ama beklediğimden açık olunca beğenmedim. Ne dersiniz bakır nasıl tutar? Hürrem bakırı gibi.

$meeee.jpg

Kızlar saçlarımı yeni boyattım. Hemen kuaförde de bu resmi çektirdim. Fakat bu renk bana çok çiğ geldi, beklediğimden daha açık oldu. Bunun üzerine direk tarçın bakır boyatsam nasıl olur dersiniz, tutar mı? Aslında kızıl tonları düşünmüyordum ama uzun zamandır sarı tonları kullanıyorum, ilk defa değişik bir şey deneyeyim dedim ama beklediğimden açık olunca beğenmedim. Ne dersiniz bakır nasıl tutar? Hürrem bakırı gibi.

Eki Görüntüle 1088164

çok güzel olmuşş renkkkk:53::53::53::53::53::53: valla bayıldım. direk bakır boyayınca turuncu gibi olabilir. alt ton çok açık çünkü

teşekkürler kızlar. turuncu olsunistemiyorum ya :/ aslında bakıra karar veremedim tam. şu renk hoşuma gidiyor, üstüne ne vursam bu rengi elde ederim dersiniz?

$598_9.jpg

Ayrica bakır ve kızıl tonları çok çabuk akar iki yıkamada turuncu olur saçın. Benim saçlarım sarı ama gösterdiğin rengi yaptırdım bi ara ve iki hafta kullanamadim.. Bence sarı rahat bi renk iyi düşün

teşekkür ederim kızlar. aslında ben de sarı tonlarını severim ama bu rengin çok çiğ olduğunu düşünüyorum, sizce de öyle değil mi? Renk aynı fotoğraftaki gibi açık bir renk. Aslında renkli gözlüyüm, kaşlarımın doğal tonu da açık renktir ama bilemedim ya. Vazgeçmesem mi sizce?

teşekkür ederim kızlar. aslında ben de sarı tonlarını severim ama bu rengin çok çiğ olduğunu düşünüyorum, sizce de öyle değil mi? Renk aynı fotoğraftaki gibi açık bir renk. Aslında renkli gözlüyüm, kaşlarımın doğal tonu da açık renktir ama bilemedim ya. Vazgeçmesem mi sizce?

Birkaç ton koyulastirabilirsin dip boyasi çok siritir bu tonda çünkü. Ama renkli gözlüysen benim gibi, en güzel giden renk kumral uclara doğru sarı.. :)

teşekkür ederim kızlar...saçlarımı bir süre böyle kullanmaya karar verdim değişiklik yapmadan. biraz dinlendikten sonra daha koyu bir sarıya boyatacağım. turuncu olması riskini göze alamam, bu sefer iyice cart bir renk olur falan :D kaç zamandır sarı tonlarında gezinmeme rağmen açık oldu diye buna alışamadıysam turuncu riskini hiiç göze alamam, malum saçlarım gür ve uzun =)

Back