Sizce bunlar bosanma sebebimi?

anonim06

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
81
4
Diger 2 konuda icinde bulundugum durumu yazmistim.Ama bu ayrilik kararini vermek hicte kolay degilmis.Isin icinde cikamiyorum.Etrafimda paylasacagim kimse yok.Bir arkadasim haric.Oda karismak istemiyor.Aile planlamasina yöneltiyor.Haklida.Ama yurtdisinda oldugum icin ve yabancilarda bizi anlamadigi icin(kültür vs.) yardimci olamicaklarini düsünüyorum.Ama okudugum ve etraftan duydugum kadariyla tabikide 4/4 lük degil.Sizce bunlar bosanma sebebimi?Yani bosansam ve sebeplerini düsündügüm Zaman,ay ne sacmalamisimmi dicem yada iyi mi yapmisim dicem.Pisman olmaktan korkuyorum.

Bakimsiz olmasi
Isini evini arabasini vs. hicbirseyi begenmemesi ve bunlara kafayi takarak mutsuz olmasi
Yalan söylemesi
Sürekli kalabalik aile arkadas ortaminda olmak istemesi
Cok asiri tembel olmasi
Sorumsuz olmasi
SIKICI olmasi
Cinsel hayatta kendisini ilerletmemesi
Kendi cevresi akrabasi düzgün,benim arkadas cevreme gelince acik giyiniyolar,o gibiler..Inanin bana kendi ailesi o gibi geziyor ama bunu ona söyleyince,herkesin kendi babasi kocasi var bize ne diyor.Benimde arkadaslarimin babasi kocasi var dedigimde yinede istemiyorum der.

sonra bana sen hicbirseyden memnun olmuyorsun diyor..Sen hic kimseyle mutlu olmazsin diyor.Beni memnun edecek ne yapiyor?Memnun olacagim bisey varmi?

bakimli olan ben
Allaha sükür edip elimdekiyle herzaman mutlu olan ben.Hic bir Zaman yukari degil assagiya bakar sükür ederim
Yalan kesinlikle söylemem
Tembel hic degilim,bütün yük benim sirtimda,calisan bir bayan oldugum halde
Sorumluluk sahibiyim
Cinsel hayatta her Zaman fazlasini ben isterim o Kacar

gercekten endise ediyorum bendemi sorun var diye,tamam kimse dört dörtlük degil,bende degilim ,iddia etmiyorum .Ama milletle konusuncada amaan o benim kocamdada var,ammaaan o bendede var..Anlamiyorum,varsada hepsi yoktur ya.Ondanmi milletinki yürüyor ? Lütfen son kez akil verin bana.

tatlım kısıden kısıye degısır bu durum.esının durumu bana hastalık belırtısı gibi geldı.yanlıs anlama ama sızofrenı belırtılerıde böyle.depresyonda fılansa ondan bu sekıldede olabılır.bana göre boşanmanın 3 sebebı vardır aldatmak ,şiddet,namusa hakaretve sevgisizlik bunlar dısındakı sebepler boşanmaya bence gerek olmucak seyler ama egerkı sevmıyosan sevgı yoksa zorunluluk gibide görmemek lazım evliliği.sevmiyosan boşan.iyi düşün derim hakkında hayırlısı olsun.

Hicbir insan dort dortluk degil dir....Simdi kkdaki butun hatunlara sorun...Hangisi dertsiz kedersiz yasiyorki....Hangisi esinden beklentisini goruyor ki....Bana gore bunlar duzelmeyecek seyler degil hèle bosanma sebebi hic degil....

bizde çiftler boşanmayı düşününce şiddet ya da aldatma olması gerekir ancak o zaman boşanılır diye bir yargı var diğer durumlar pek dikkate alnmaz ancak saydığınız tüm bu maddeler eğer sizi mutsuz ediyorsa eşiniz çaba harcamıyorsa tabii ki boşanmayı da düşünebilirsiniz..ancak hekesin kriteri farklıdır ben bir tokatta ayrılırım diğeri yıllarca dayak yer sineye çeker öbürü cinsel uyum yok der ayrılır..herkesin değişir..

ama iyi düşünün eğer ortada düzelecek kurtarılacak bir durum varsa da bunu deneyin.ama tek taraflı bir çabaysa nereye kadar gider..

bence siz eşinizi artık sevmiyorsunuz ve onunla yaşamak istemiyosunuz yazdıklarınız bana biraz bahane gibi geldi...
o yazdığınız maddeler gayet geçerli olur korkmayın rahatlıkla boşanırsınız...

sevgi var ise eğer bazı şeylerden fedakarlık edilir, bazı şeyler görmemezlikten duymamazlıktan gelinir, hee en önemlisi birlikte bu yolda yürümeye karar vermişsin bu insanla olmuyorsa olmuyor demek yerine olması için son sabrına kadar denemelisin. bişeyler bozulduğunda atmak yerine tamir etmek gerekir bence.. herkes hayatında mutlaka zor süreçlerden geçer pes etme.. daha da önemlisi ne biliyor musun? sen kendine samimi ol bu insanı seviyor musun sevmiyor musun? senin bizlere sorduğun soru bu cevapta saklı..

tabiki kimse kimseye bağlı ve mahkum değil hayat senin. yaşadıklarını en iyi sen bilirsin. hakkında hayırlısı olsun

Hicbir insan dort dortluk degil dir....Simdi kkdaki butun hatunlara sorun...Hangisi dertsiz kedersiz yasiyorki....Hangisi esinden beklentisini goruyor ki....Bana gore bunlar duzelmeyecek seyler degil hèle bosanma sebebi hic degil....

Bence ortada bunlari düzeltmek isteyen bir es varsa bosanma sebebi degil,
ama yok ben buyum diyorsa iyice düsünüp bi karar vermek gerek,
ama beterin beteri var tabi unutmamak lazim,
gelen gideni aratir derler ya..

Acik acik ben buyum,degismicem diyor ama.Seviyorum tabikide ama böyle oldukca soguyorum,tükeniyor sevgim.

aynı mevzu üzerine yaz boyunca değişik konular açtın
hepsini de okudum
belli ki aklın karışık
ama kimse sana bunlar boşanma sebebidir haydi mahkemeye diyemez
hem kaldı ki ötekilerin değer yargıları senin evliliğinin geleceğini belirleyemez
senin evliliğinin geleceğini senin kriterlerin belirleyecek
sen kendine cevap ver bakalım
sen bu adamla yaşlanmak istiyor musun
bu adamın çocuğunu doğurmak istiyor musun
onun olmadığı bir hayat senin için ne demek

Diger konularindan hatirladigim kadariyla esin tam bi recep ivedik'ti. O ne lann diye konusan bi tip..

Bakimsiz, pis, cinsellikte bencil ve beceriksiz. Bunlar yeter nedendir bence..

Bu forumdaki bi cok kadin gibi çile cekmeyi ibadet saymiyosan, kendi mutlulugun icin kac kurtul bu adamdan.

Evli degilim belki objektif bir yorum yapamayacagim.Bunlar degisebilecek ozellikler gibi duruyor aslinda.Temizlik guduseldir mutlaka ihtiyactir ama bakim icin ekstra caba sarfetmesi gerekir.Sizin icin bir caba gosterir umarim.Davranislari icin zor ama.Nasil bir cevrede yasadiysa oyle davranacaktir.Yeni bir cevreye girmesi yeniden alisma sureci zor ama alisilabilir.Cinsellik konusunda bisey diyemem ama eski konunuzdan hatirladigin kadariyla yorumlarimiz da sizi etkilemis besbelli.kisacasi esiniz gercekten istiyorsa degisebilir.Ama siz onu oldugu gibi kabul etmissiniz belki de istediginiz kaliplarda bir esiniz olacak.Ya sevginiz o da degismeden kalabilecek mi? Bir yuva kolay kurulmuyordur elbet.Hakkinizda hayirlisi.

Sorumsuz olması boşanma sebebi diğerleri de bonus olmuş.
Recep ivedik en azından hayatından memnundu. O da yok bunda

Bence ortada bunlari düzeltmek isteyen bir es varsa bosanma sebebi degil,
ama yok ben buyum diyorsa iyice düsünüp bi karar vermek gerek,
ama beterin beteri var tabi unutmamak lazim,
gelen gideni aratir derler ya..

Allah daha beterînden korusun hemizi....
umdugunu bulamamak zor....
ama mutlu bir yuva icin herkes kendine ceki duzen vermesi gerekir....

Diğer konularını okuyarak...
Şiddetli gecimsizlik nedeniyle sizi;
Kk önünde bosanmaniza karar verilmistir...:)))

Eski konularina simdi baktimda adamda elle tutulacak bir yani kîalmamis....
okurken bana sikinti basti.....
herseye tahammul ederimde bakimsiz sizin tabirinizle sok fisi bitir isi cok zor....
kendini duzeltirse ne ala yok ben buyum kaybedecek birseyim yok diyor sa son soz sizin....

Diger konularindan hatirladigim kadariyla esin tam bi recep ivedik'ti. O ne lann diye konusan bi tip..

Bakimsiz, pis, cinsellikte bencil ve beceriksiz. Bunlar yeter nedendir bence..

Bu forumdaki bi cok kadin gibi çile cekmeyi ibadet saymiyosan, kendi mutlulugun icin kac kurtul bu adamdan.

aa o üye bu üye mi?

o zaman bence de boşanma sebebi recep ivediğin günlük hayatta ki hali demiştik evet..yani kendimden pay biçersem ben öyle odun bi adamla ömür boyu yapamam kendimi feda edemem.

Açık ve net söylüyorum,
önceki konunda da söyledim.

Saydıkların, şahsım adına direkt boşanma sebebidir...

X