Gebeliğe Hazırlık sizce bugun yumurtlama gunum mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Londoner_

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
330
Puanlar
303
Tecrubeli arkadaslar nolur yorum yapin bugun yumurtlama gunum mu? Yoksa daha mi koyulasmasi lazim?

Diğer günlerde yaptığın testlerle karşılaştır arkadaşm mutlaka fark olacaktır ama yarını değerlendir derim 2 adetininde ortasına denk geldiyse büyük ihtimalle pozitif yarınki test silikleştiyse çatlama yaşanmış olacaktır..

Koyulaşmaya başladığında ertesi iki günü değerlendirin diyorlar, bence yarın yumurtlayacaksın canım

kizlar bugun ayni saatte yaptim yine testi ve ikinci cizgi yok gibi silik cikti. Bu catlama oldu mu demek? Ertesi gun bu kadar siliklesmesi normal mi sizce? Birde siliklesmeye basladiginda mi 3 gun ust uste iliskiye girmek gerekir? Off cok bilgisizim bu konuda

Evet canım koyuyu gördüğün günle birlikte 3 gün üst üste sonra gün aşırı yapın diolar yani bana öyle dedi kızlar bende ovu testi yaptım ilk defa diğerlerine oranla koyu çıktı ve sonrası silik çıktı dahada koyulaşmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…