Pek alyans gibi durmaz.Birde günlük takamazsin.Tasi düzer çizilir düz alyans bile nasıl çiziliyor.Eki Görüntüle 3272047
Selamlar, bu tarz tektaşlar hakkında ne düşünüyorsunuz sizce klasik tektaşa göre daha mı güzeller? Açıkçası herkeste aynı tip tektaş görmekten sıkıldım farklı bir şeyler araştırıyorum
Bence güzel. Yanındaki taşları daha ufak olanları beğeniyorum ben sıralı şekilde ama bu da hoşEki Görüntüle 3272047
Selamlar, bu tarz tektaşlar hakkında ne düşünüyorsunuz sizce klasik tektaşa göre daha mı güzeller? Açıkçası herkeste aynı tip tektaş görmekten sıkıldım farklı bir şeyler araştırıyorum
Zevk meselesi ama bence hiç güzel değil ben sevmiyorum böle çok taşlı yüzükleri rahat edemezsin taşı düşer günlük takarsanEki Görüntüle 3272047
Bende öyle baget felan sevmiyorum nedense küçük taşlı tektaşları da beğenmiyorum zevk evetYa beştaş ya tek taş seviyorum ikisi patlıyo görsel olarak gerisi benim için seçenek değil ama zevk meselesi tamamen ❤
Eki Görüntüle 3272047
Standarttan farklı bişe istiyor anladığım kadarıyla bunlarda çok yaygınbu tarz yuzukler düşünmezmisiniz
anladim cnm zevk meselesi tabiStandarttan farklı bişe istiyor anladığım kadarıyla bunlarda çok yaygın
Ben beğeniyorum o attığını da çok riskli o da taşları düşer die tedirgin olurum benanladim cnm zevk meselesi tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?