sizce bu yatak örtüsünü almalımıyım

sevgi_kartal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
1.569
26
158
kızlar bu yatak örtüsünü gg de 64 liraya gördüm hoşuma fiyatıda uygun geldi sizce günlük kullanım için almalımıyım

bide bu yatak örtüsü var bunuda çok begeniyorum günlük kullanım için ama yatak odamın mobilyaları hangi ren olur bilemiyorum oyüzden kararsızım alsammı almasammı

fiyat uygunmuş ama çok kaliteli birseye benzemiyor.100 tl ye çok şık örtüler var.hemde aralarında fiyet farkı çok sayılmaz.bence birazdaha araştırmalısın.

100 tl ye bugün özdilek ten çok güzel bir takım aldım. eğer bu parayı vereceksen bir de özdilek e bak derim..pike takımları da 50 tl ydi.

bide bu yatak örtüsü var bunuda çok begeniyorum günlük kullanım için ama yatak odamın mobilyaları hangi ren olur bilemiyorum oyüzden kararsızım alsammı almasammı

bu bende kayıtlı bulursam hemen alacağım benim yatak odam beyaz azcık siyah var tam benlik yani....

bence bu çoook daha güzel...ilki biraz jkarışık geldi bana...

cnm bu markanın bu takımını bende aldım. Benimki farklı renk yalnız henüz kullanmadım malum çeyiz için aldım sanırım kullanmamada 1 yıl var. Ama bence kalitesiz değil zaten elinle tutunca kumaşından filan anlıyorsun. Ben aldım pişman değilim olcağımıda sanmıyorum kaydirigubbakcemile5

bence yatak örtüsü almak istiyorsan bunu alma çünkü pike takımı fiyatı uygun ama ismi pek duyulmuş değil belki memnun kalmazsın şöyle bi gez o kadar güzel yatak örtüleri var ki taçda yada diğer markalarda hemde fiyatları abartılı değil.biraz daha güzellerini göreceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…