• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu yatak odası takımı nasıl?

çok tesekkur ederım esıme bu modelı gostereyım hafta sonu gıdıp oralara bakabılırız.

rica ederm cnım uygun dıe içine sınmeyen modelı alma.
ben oyle bı hata yaptım cok pişman oldum 3 sene oldu hala yenı gıbı degıstıremıorumda malesef.
bayagı bakın elbet uygun fıyata içine sinen birşey bulursun

Tam takım almak yerine,ikea'dan istediğin boyutta parçalar almayı düşünebilirsin.
Hatta şimdilik az parça alıp,sonradan ekleme yapma şansın olur.
Mesela ben örnek olarak aşağıdaki takımı toparladım
Yatak 349 tl+komodin 199 tl+ gardırop 1099 tl + makyaj masası indirimde 299 tl (normalde 499)
Zevkine ve bütçene göre bir takım mutlaka bulursun diye düşünüyorum.

$ikea.webp

arkadaslar bu arada benım bazam ve yatagım var 3 sene önce istikbalden almıstım. bana yalnızca dolap komidin ve şifonyer lazım.

Tam takım almak yerine,ikea'dan istediğin boyutta parçalar almayı düşünebilirsin.
Hatta şimdilik az parça alıp,sonradan ekleme yapma şansın olur.
Mesela ben örnek olarak aşağıdaki takımı toparladım
Yatak 349 tl+komodin 199 tl+ gardırop 1099 tl + makyaj masası indirimde 299 tl (normalde 499)
Zevkine ve bütçene göre bir takım mutlaka bulursun diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 641285

aslında biz takım almak istiyoruz evlendıgımızde yatak odası almamıstık benım genç odamla ıdare etmıstık.

Eki Görüntüle 641170 Eki Görüntüle 641170
çok kararsız kaldım bu model güzelmi arkadaslar?

bence çok iç açıcı ve ferah en önemlisi de kullanışlı duruyor,

iki yanlarda duran komidinleri odanın durumuna göre üst üte koyup bile kullanabilirsin,
aynalı konsolda da 4 tane çekmece olması senin birsürü ıvır zıvırı toplama açısından kullanışlu duruyor

ben sürgülü kapıdan cok memnunum hiçbir şey olmadı yerinden falan cıkmadı üstelik 3 kez monte edildi taşınmaktan..

tatlım senin beğenmen önemli. zevkler ve renkler tartışılmaz :34:

Back
X