• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Sizce bu takım nasıl kızlar???( fikirlerinize ihtiyacım var)

Feriii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
38
0
96
Sakarya
$zumrut-3.webp$zumrut-1.webp$zumrut-2.webp

canım bu yatak odası cok hos aynı firmanın yeni modelide var resimini bulabilirsem ekliyeyim siz bu takımı ne kadara aldınız ? veya alacaksınız

yeni modeli bu dur her şey aynı sadece senin begendin bu takımda daha koyu ceviz yeni modelde ise daha acık ceviz mevcut bu ürünün fiyatı bildigim kadarı ile kredi kartına 12 ay taksitli 3350 diye aklımızda kalmış eger ilave kendinden bazalı olması istenirse 150 tl fark oluyordu .. ama çok güzel model benim begendigim modelde ise

http://www.kadinlarkulubu.com/yatak...-ozigo-yatak-odasimi-hawai-yatak-odasimi.html burdan görebilirsin...

$IMAG0425.webp$IMAG0426.webp$IMAG0507.webp$IMAG0509.webp$IMAG0425.webp

aaa gerçekten mi....bize peşin fiyatı olarak 3.350 dediler...taksitli olursa 3.850 dediler..

Tarzım değil.
Bence sormak yerine kendi beğendiğini al,
her kafadan bir ses çıkar sonuçta!

siz hayatınızda hiç mi insanların fikirlerini almıyorsunuz?
Çok gereksiz cevap vermişsiniz!

Son düzenleme:
genel olarak güzel bence ama ben o -makyaj masası- aynası- şifonyer- tarzındaki şeyi fazla büyük buldum açıkçası.. :34: sanki bisüre sonra insanı sıkarmış gbi geliyor kapladığı yerden dolayı

çok tarz bir yatak odası takımı çok beğendim canım ya özellikle makyaj masasına :16:

Beni de makyaj masasının açılıp, gizli bir dolap oluşu falan cezbetti:)
biraz kaba görünümlü ama yine de aldık:))

Son düzenleme:
Back
X