Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yatak Odası DekorasyonuSizce bu takım nasıl kızlar???( fikirlerinize ihtiyacım var)
canım bu yatak odası cok hos aynı firmanın yeni modelide var resimini bulabilirsem ekliyeyim siz bu takımı ne kadara aldınız ? veya alacaksınız
yeni modeli bu dur her şey aynı sadece senin begendin bu takımda daha koyu ceviz yeni modelde ise daha acık ceviz mevcut bu ürünün fiyatı bildigim kadarı ile kredi kartına 12 ay taksitli 3350 diye aklımızda kalmış eger ilave kendinden bazalı olması istenirse 150 tl fark oluyordu .. ama çok güzel model benim begendigim modelde ise
genel olarak güzel bence ama ben o -makyaj masası- aynası- şifonyer- tarzındaki şeyi fazla büyük buldum açıkçası.. sanki bisüre sonra insanı sıkarmış gbi geliyor kapladığı yerden dolayı