ya hem dökülme vardı hemde hızlı uzasın ıstemıstım maya ve yaglardan kullandım ama kestırıncede cok kısa kalıyor saclar kestırmeden bırsey yapabılırmıyım acaba
valla yanlış anlama ama dürüst cevap vermek gerekirse keçe gibi duruyor.tel tel durmuyor.
mamisaji.maya ve yağlar kullanmışın ya biraz açarmısın ne mayası ve hangi yağ karışımları..:uhm:
canım sen bi önden resmini koysana merak ettim :))) mamisaji
çok hoş parlak güzel çokta yakışmış bence çok beğendim :)bak ben konu açtım gel sende yorum yap mamisaji. sana sormadan saç resminide koydum ama kızmazsın inş. zaten arkadan olanı koydum :)
kızıl tonundamı boyucam sarımı?karar veremiyorum yardım! - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
ben bi senedir cam terebentın ve badem yagını karıstırıp sacıma suruyordum ama pek ıstedıgım sonucu alamadım. bir aydır gercı 40 gun oldu kuru mayayı kaynar suda erıtıyorum ıcıne 5 damla cam terebentın, bi kapak badem yag, bı de aktardan alınmıs jojobalı yag var onu sıkıyorum bıde yumurtanın sarısını katıyorum diplerden uca sacımın her tarafına suruyorum sonra poset gecırıyorum sıkıca bır yazma ıle sarıyorum 5 saat beklıyorum yıkıyorum sonra da sırke ıle bı daha yıkıyorum. İnsallah haydasını gorecem diplerı cok kuvvetlı sımdı.
ya gordum bence sımdıde kırıklarım gıtgıde azalıyorherkese tavsıye edıyorum
mayadan 2 haftakı sonra olan sacım
arkadaşım özellikle son resimdeki hali çok hoş hem rengi hem modeli.ayrıca çok da yakışmış.şimdi bişey sorcam bu dediğin boyaları eşit orandamı karıştırdın.benimde çok hoşuma gitti yapsam mı ne.
bu resimde çok sağlıklı ve güzel görünüyor canım..opuyorumnanaktan
sac rengın cok hos bakımıda olmus sacın cok guzl
yanlız kesımı cok kotu olmus cnm acıl bır kuafore gıtmelısın arkadan verılen kat arası boslık olmus cok sırıtıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?