Demek akınca koyu kestaneye yani kendi saçınıza döndü rengi. Yazık etmeyin saçlarınıza bence yaşınız da yok zaten daha, ilerde mecburen boyayı alışkanlık halini getiricez.
siyaha sakın ama sakın bulaşmayın kestirmeden gitmiyorsaç rengin de bence çok güzelmiş elleme derim ama insan sıkılıyor tabi ben de sıkıldım açık tonlar deneyebilirsin belki biraz karamele kaçan
ben bi kere mavi siyaha boyadım mavisi aktı siyahı kaldısonra o uzadı kızıla boyamıştım onu kapatmak için koyu kahveye boyadım koleston o da aynı siyah gibi olmuştu ve o da gitmedi saçımdan uzayınca gidiyor anca ama gözlerin renkli çok hoş siyah çok yakışır ama sert bir hava verir kullanırım uzun süre değiştirmem dersen olabilir aslında
bir tek sarı yapmamışsın ben de kızıla boya dicektim ama yaptıysan lüzumu yok=) mavi siyah bildiğin siyah oluyor ama ışıkta falan koyu lacivert yansımaları oluyor ben bu kızın bu saçını çok hoş buluyorum böyle bir şey dene bir de saçın uzun güzel olur
Eki Görüntüle 238348
şu da çok hoşmuş
Eki Görüntüle 238350
Saçların yüzüne çok yakışmış ama sıkıldım diyorsan böyle bir renk denemelisin çok yakışacağına eminim
Eki Görüntüle 238352
Bu da güzelmiş canım, bir de bu renklerin tutması için saçımı açmam gerek değil mi
Evet açmak gerek ya maalesef
O zaman açık renkleri unutayım ben, bir de o konuda riske girmeyeyim. Bi de beğendiğim gibi olmazsa böyle doğal durmazsa onca işlem uygulamış olucam saçıma. Siyah veya mavi-siyah seçenekleri kaldı geriye..
O zaman açık renkleri unutayım ben, bir de o konuda riske girmeyeyim. Bi de beğendiğim gibi olmazsa böyle doğal durmazsa onca işlem uygulamış olucam saçıma. Siyah veya mavi-siyah seçenekleri kaldı geriye..
O renkten dönmek çok zor canm ya . Sıkıldığın zaman açtırmak istersen daha çok yıpranıyor saç
mavi siyah yapma canım geri dönüşü çok zor sıkılır yada beğenmezsen farklı bir renk yapmak için çok fazla açıcı kullanmak zorunda kalırlar ve o güzelim saçlarına yazık olur gerçekten. yüzünde çok güzel maş. kızıl kahve veye çikolata kahve yapabilirsin cnm yada siyah gibi olsun çok istiyosan koyu kahve de yakışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?