• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce Bu Renk Nasıl, Değiştirsem mi?

bayıldım resmen çok güzel çok yakışmış yani yüzünün güzelliğiyle bütünleşmiş bence değiştirme...çok güzelsin maşallah:nazar:...bu arada kendi saçların mı boya mı:16:

çok hoş rengin eğer saçında boya yoksa hiç bulaşma derim. yıpratma güzelim saçlarını. çokda güzelsin maşallah:nazar:
bu arada seni bi yerlerden ısıyor gözüm ama :26: hangi üni. ve ne zaman mezun oldun canım?

saçlarınız size çok yakışmış. bazı kişilere ki bunlar arasında bende varım boyalı saç daha cok yakısıyor. ama sizde öyle değil.. değişim istiyor olabilirsiniz ama bence denemeyin. bakımı çok zor.. heleki incetelli ve yağlıysa 3 boyamadan sonra kırılıyor uzaması yavaşlayabiliyor. böyle iyisiniz :)

valla çok güzelsin ne yapsan yakışır ancak siyah yapma kahve tonlarında bir değişiklik yap derim.

kızıl kahve bence en yakışan renk olur.

Çok güzel bi yüzün var ve bence sana karamel tonları daha çok yakışır.. Ama açık karamel değil.. Ne çok koyu ne çok açık orta bi tonu olmalı.

Böyle bi rengin sana cok yakışcağını düşünüyorum :31:
Eki Görüntüle 236408

Son düzenleme:
cnm çok güzel rengin çok beğendim çok doğal duruyor bence kahve tonlarıda çok yakışır sana sıcak çikolata tonları süppper olur :7:

ya maşşallh pek güzelsin, boyaya bulaşırsan eğer sürekli boyamak istiyorsun ..bence böyle kal pek güzelsin maşşalllah:nazar:

bayıldım resmen çok güzel çok yakışmış yani yüzünün güzelliğiyle bütünleşmiş bence değiştirme...çok güzelsin maşallah:nazar:...bu arada kendi saçların mı boya mı:16:

Teşekkür ederim canım. Ya aslında şöyle diyeyim. Ben siyah boyadım kendi saçımın üstüne. Aka aka böyle oldu. Kendi saç rengim çıktı sanırım altından, çünkü diplerden çıkan da aynı renk.

çok hoş rengin eğer saçında boya yoksa hiç bulaşma derim. yıpratma güzelim saçlarını. çokda güzelsin maşallah:nazar:
bu arada seni bi yerlerden ısıyor gözüm ama :26: hangi üni. ve ne zaman mezun oldun canım?

Saçımda boya vardı ama aka aka bu renk oldu. :3: Üniversiteye bu sene geçtim canım , lise mezuniyetimde çekildi bu fotoğraf :emir_bebek: Yine siteden tanıyor olabilirsin. Eskiden bir profilim daha vardı bu sitede, fotoğraflarımı paylaşmıştım bir konuda , ordan aklında kalmış olabilirim :44:

saçlarınız size çok yakışmış. bazı kişilere ki bunlar arasında bende varım boyalı saç daha cok yakısıyor. ama sizde öyle değil.. değişim istiyor olabilirsiniz ama bence denemeyin. bakımı çok zor.. heleki incetelli ve yağlıysa 3 boyamadan sonra kırılıyor uzaması yavaşlayabiliyor. böyle iyisiniz :)

Saçlarım ne çok kalın telli, ne de çok ince telli. Ama çabuk uzar canım :40: Benim saçımda boya vardı ama zamanla aka aka kendi renkgine döndü :45:

Çok güzel bi yüzün var ve bence sana karamel tonları daha çok yakışır.. Ama açık karamel değil.. Ne çok koyu ne çok açık orta bi tonu olmalı.

Böyle bi rengin sana cok yakışcağını düşünüyorum :31:
Eki Görüntüle 236408

Canım ben denedim buna benzer bir renk, kaşlarım koyu renk olduğu için yakışmıyor. Koyu tonlar daha iyi oluyor bence :43:

ya maşşallh pek güzelsin, boyaya bulaşırsan eğer sürekli boyamak istiyorsun ..bence böyle kal pek güzelsin maşşalllah:nazar:

Teşekkür ederim canım benim o senin güzelliğin :nazar: Benim denemediğim renk kalmadı, en sonunda saçlarımı kısa kestirmek zorunda kaldım. En son açık renk bir kahve denemiştim, hiç yakışmadı, yapıp yapabileceğim en büyük hata oldu bu :14: Sonrasında tekrar uzadı, üstüne palette siyah boyadım. Aktı şimdi kendi rengine döndü saçlarım canım :34:

Back