Arkadaşlar saçlarımın rengi nasıl sizce? Siyah mı yapsam? Veya başka bir renk... Ne dersiniz?Eki Görüntüle 236327
Eki Görüntüle 236326
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayıldım resmen çok güzel çok yakışmış yani yüzünün güzelliğiyle bütünleşmiş bence değiştirme...çok güzelsin maşallah...bu arada kendi saçların mı boya mı
çok hoş rengin eğer saçında boya yoksa hiç bulaşma derim. yıpratma güzelim saçlarını. çokda güzelsin maşallah
bu arada seni bi yerlerden ısıyor gözüm ama :26: hangi üni. ve ne zaman mezun oldun canım?
şaçlarınız güzell benceee boyatmayınn
saçlarınız size çok yakışmış. bazı kişilere ki bunlar arasında bende varım boyalı saç daha cok yakısıyor. ama sizde öyle değil.. değişim istiyor olabilirsiniz ama bence denemeyin. bakımı çok zor.. heleki incetelli ve yağlıysa 3 boyamadan sonra kırılıyor uzaması yavaşlayabiliyor. böyle iyisiniz :)
valla çok güzelsin ne yapsan yakışır ancak siyah yapma kahve tonlarında bir değişiklik yap derim.
kızıl kahve bence en yakışan renk olur.
Çok güzel bi yüzün var ve bence sana karamel tonları daha çok yakışır.. Ama açık karamel değil.. Ne çok koyu ne çok açık orta bi tonu olmalı.
Böyle bi rengin sana cok yakışcağını düşünüyorum
Eki Görüntüle 236408
cnm çok güzel rengin çok beğendim çok doğal duruyor bence kahve tonlarıda çok yakışır sana sıcak çikolata tonları süppper olur
ya maşşallh pek güzelsin, boyaya bulaşırsan eğer sürekli boyamak istiyorsun ..bence böyle kal pek güzelsin maşşalllah
Bence hiç uğraşmayın inanılmaz doğal ve güzel duruyo. Koyu kestane mi bu renk? :44: