• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu parfüm hangisi?

woodentoy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
100
102
103
Ankara
Kızlar geçenlerde YKM'de parfümlere bakıyordum.Elizabeth Arden parfümlerine bakarken birini sıkmışım bileğime.Eve gelince kokladım aşık olduk resmen ama hangisini sıktım hatırlamıyorum. Koku ilk kokladığımda çiçeksi hafif tatlı bir kokuydu.Eve geldikten sonra çiçeksi, pudramsı, kremsi kokuyordu.Sizce bu Elizabeth Arden'in hangi kokusu olabilir?

Kızlar geçenlerde YKM'de parfümlere bakıyordum.Elizabeth Arden parfümlerine bakarken birini sıkmışım bileğime.Eve gelince kokladım aşık olduk resmen ama hangisini sıktım hatırlamıyorum. Koku ilk kokladığımda çiçeksi hafif tatlı bir kokuydu.Eve geldikten sonra çiçeksi, pudramsı, kremsi kokuyordu.Sizce bu Elizabeth Arden'in hangi kokusu olabilir?

şişesi nasıldı .Ben Elizabeth Arden parfümlerinin hepsini kullandım ve hala da kullanıyorum .

beauty de benziyor tanımınız ama belli de olmaz

Bana da pretty gibi geldi.

Back