Sizce bu nedir?

bianka

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
1.875
30
118
İstanbul
Kızlar merhaha bir şey soracağım, benim adetime normalde daha 1 hafta var.Bugüne kadar hep düzenli oldum.2 gündür içimden bir şey çekiyorlar sanki, ağrı desen tam ağrı değil.Rahmimi ve yumurtalıklarımı hissediyorum öyle diyeyim.Geceleri çok artıyor ve 2 gündür düzgün uyku uyuyamıyorum.Ben bu ay hamilelik beklemiyorum aslında çünkü SAT 9 Ekimdi.17sinde korunmadan oldu, diğer zamanlarda korunduk.17si bazı hesaplama sitelerine göre yumurtlama zamanının ilk günü, ama benim bildiğim SATa 2 hafta eklemek gerekiyor ovülasyon zamanı için ,çünkü adetlerimin döngüsü 28 gün.Gögüslerim de bir acıyor bir acımıyor.Herhalde reglim erken olacak ama kafam karıştı.Böyle bir şey yaşayan var mı aranızda?:1shok:

açıkçası henüz gebelik yaşamadığım için belirti midir bilemeyeceğim ama daha çok yeni evlisin sanırım. hesaplamalarla korunmak bence tehlikeli. eğer henüz bebek düşünmüyorsanız daha dikkatli olmanı tavsiye ederim. Allah gönlüne göre versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…