Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ayipdir soylemesi :kedi: ,bosalmis olmayasin.yani o zamanda oyle akinti oluyor.sositososito ve ya soyuklaman ola bilir,o zamada akinti oluyor,ama o zaman kati oluyormu bilmiyorum.
canım uzman değiliz ama yinede ben kuzenim doktor ondan duyduğum bişeyi söyleyim eğer böyle koyu kıvamlı çok özür dileyerek söylüyorum peynir yada süt kesiği gibiyse mantar veya enfeksiyondur demişti.. kaşıntın falan da oluyorsa mantar olma ihtimali yüksek sen yinede bi doktora git kültür yaptır ona göre ne olduğunu öğren ve tedavi ol tatlım vajinal iltihapların yada mantarlarin mutlaka tedavi edilmesi gerekiyo..
hımm ama bana kötü bişi gibi gelmemişti :1ninca: toplum olarak hepimiz böyleyiz sanırım yumurtanın kapıya dayanması lazım bunun için dr gidiceğimi zannetmiyorumyerimseniben zaten utanırım bekarım daha